joi, octombrie 29

Radu Cristescu, mesaj pentru Klaus Iohannis: Va rog sa-i curmați suferința pacientului …

”Va rog sa-i curmați suferința pacientului Marcel Vela și să scăpați Poliția Română de rușinea de a avea un asemenea șef de carton putred” – îi transmite Radu Cristescu, președintelui Klaus Iohannis.

”Domnule președinte Iohannis,
Ți-a manjit Marcello anii,
Cu scheme de mahala,
Din Obor pân’ la Șosea,
Din Liipscani până-n Banat,
Vela, ăl mai flasc cîrnat .

loading...

Va rog sa-i curmați suferința pacientului Marcel Vela și să scăpați Poliția Română de rușinea de a avea un asemenea șef de carton putred. Sau poate v-a trezit simtul “patriotic” când a vopsit mașinile de politie aidoma celor din Germania ? Ori când a pus polițiștii să pornească girofarurile și să bage imnul în megafoane, pe vremea stării de urgență ? Bine, sper ca știți, asta cu mașinile pe model merkelez a costat bugetul Statului aproximativ 100 milioane de euro. Oare câte laptop-uri pentru elevi se puteau cumpara din acești bani?

Niciodata in istorie Ministerul de Interne, și in special Politia, NU a fost pus intr-o situație așa jenanta , ca atunci cind Vela s-a penibilizat cu gestul sau de acordeonist jenant obișnuit probabil sa cânte pe la mese la Armeniș, punându-și degetele la ochi, ca să transmită cică șefilor clanurilor interlope ca e cu ochii pe ei. Drept urmare, interlopul Gongoi l-a luat la mișto, printr-o postare devenita virală, umilindu-l in ultimul hal. Mai grav este ca implicit toată poliția a fost pusă intr-o situație jenanta.

loading...

După acest episod umilitor, pentru el și politie, și după ce a organizat ireproșabil priveghiul lui Pian, Vela și-a lepădat hainele de maestru de ceremonii funerare și s-a refugiat la Caransebeș, orașul pe care l-a jupuit in cei 12 ani in care a fost primar acolo. Știind cât de bine se poate trai și fura la primarie, Vela și-a pus fiica vitrega sa candideze pentru fotoliul de primar al municipiului Caransebeș, candidând și el la Consiliul local. Dom’ președinte, dom’ profesor, herr Klaus, poate nu vă faceți de rușine chiar ca în tîrg la Săliște : e clar că Vela nu-i vreun Mozart, ca sa știe ce-i aia ” Eine kleine nachtmusik „, da’ nici să vă aducă la nivelul de ” Bălălău ” nu e ok.

Klausău, băiatu’ mamii,
Ți-a mânjit Marcello anii,
Cu scheme de mahala,
Din Obor pân’ la Șosea,
Din Lipscani până-n Banat,
Vela, ăl mai flasc cîrnat”, a scris Radu Cristescu.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *