miercuri, octombrie 21

Radu Herjeu (CNA), reacție la declarația lui Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a fost întrebat miercuri seara cum apreciază prestaţia CNA in campania la locale şi dacă se impun schimbări în funcţionarea consiliului.

”În CNA sunt unele persoane foarte calificate, independente, care îşi fac treaba foarte bine. Pe de altă parte, ştim că CNA e constituit pe baza unui vot politic, adică reflectă majorităţile din Parlament, adică mai mulţi pesedişti”, a afirmat Iohannis. În opinia sa, pentru CNA trebuie găsită altă formulă, altă lege de funcţionare, pentru a avea persoane într-adevăr independente şi competente. ”CNA în ansamblu putea să facă o treabă mai bună”, a conchis Klaus Iohannis.

loading...

Radu Herjeu, membri al CNA, a reacționat după ce președintele Klaus Iohannis a spus că în cadrul Consiliului Național al Audiovizualului trebuie schimbată leagea de funcționare pentru că sunt „mai mulți pesediști”.

„Aud cu încântare că Președintele republicii, deși copleșit de grijile cauzate de rolul de cârmaci al corabiei România prin furtuna pandemică, și-a făcut timp să aprecieze că sunt în CNA ”unele persoane foarte calificate, independente, care își fac treaba foarte bine”.

loading...

La întrebarea unui ”jurnalist”, desigur, că doar mingea nu se ridica singură la fileu.N-am prins toată alocuțiunea, nu știu dacă mi-a pomenit și numele, dar n-avea cum să nu se refere (și) la mine , ținând cont că am propus vreo 65% dintre amenzile date de Consiliu în ultimii 6 ani. Și nu prea e vreun lider al partidului său al cărui drept la imagine să nu-l fi apărat.

M-aș simți chiar onorat, dacă aș fi convins că are cea mai mică idee despre ce se-ntâmplă cu adevărat acolo” a scrie Radu Herjeu pe Facebook.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *