sâmbătă, octombrie 24

Radu Herjeu, după ce candidata USR+PLUS s-a urcat BĂUTĂ la volan

Mulți dintre candidați, necunoscuți până de curând electoratului, încearcă să-și seducă votanții cu proiecte zgomotoase. Este și cazul Simonei Spătaru, candidatul pe care PNL și USR PLUS l-au ”aruncat” în luptă pentru Primăria Sectorului 4. Conform propriilor declarații și sloganului de campanie, avocata de 41 de ani și-a propus să construiască ”noul București” și e convinsă că ”Fără hoție ajungem departe”. GÂNDUL.RO a publicat mai multe fotografii și imagini compromițătoare, potrivit cărora candidata PNL-USR s-a urcat la volan după ce a băut. Aceasta a comentat:

”Da, sunt un om normal, o femeie obișnuită. Am ieșit la terasă cu colegii după o zi de muncă dură, în campanie. Am luat cu ei o bere, o pizza și o apă. Am luat niște guri din bere și am stat câteva ore la terasă. Am plecat, cu mașina, către blocul unde locuiesc, aflat la câteva sute de metri de acea terasă. Știam că se poate bea un pahar de bere sau de vin în timpul unei mese la care am stat câteva ore bune si apoi am plecat pe întuneric”, scrie Simona Spătaru în mediul online, ”argumentând” și că, dacă ar fi fost oprită de polițiștii de la Rutieră, nu ar fi avut necazuri – ”treceam fără probleme etilotest-ul”, susține candidata PNL-USR după ce, ”spovedindu-se” public, recunoaște că a băut înainte de a se urca la volan. Radu Herjeu a scris câteva cuvinte despre toate acestea pe pagina de socializare.

loading...

”V-am spus ce penibilă mi se pare expresia ”sunt și eu un om” folosită de cei care vor să-și justifice derapajele de la normalitate (a nu se confunda cu obișnuit)?
Candidata USR+PNL la primăria sectorului 4, omul nou carevasăzică, recunoaște c-a băut nițel, după care s-a urcat la volan (pentru că locuia la câteva sute de metri 😂 ). Dar, cică, e ”un om normal”. Mai mult, e o ”femeie obișnuită”!

Înțeleg că toți cei care nu bem și ne urcăm la volan suntem anormali sau mai puțin oameni. Eventual noi am fi de condamnat că nu ne comportăm în deplin dispreț al regulilor de conviețuire în societate, așa cum e ”normal” în România. Și mai pricep că femeile care nu trec pe roșu în mod repetat, nu încălcă linia continuă și nu intră pe sens interzis sunt… neobișnuite.

loading...

Normal și obișnuit, însă, e să dai vina pe oculta pesedistă care te urmărește și să nu-ți asumi responsabilitatea pentru greșeli. Asta da, face din tine omul potrivit să conducă o comunitate. 🤓 Formată din mulți indivizi care te căinează că ai fost prinsă!”, a scris Radu Herjeu.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *