sâmbătă, octombrie 24

Radu Herjeu îl ÎNȚEAPĂ pe Mircea Badea: Nu poți să urli indignat, când …

Realizatorul Antena 3 Mircea Badea a decis să se implice în cazul fetiței bătută cu o violență animalică de o minoră de doar 14 ani văzând că autoritățile statului dorm pe ele.

„Cât voi mai viețui pe această planetă voi încerca să fac mult rău familiei scelerate care a produs javra aia și, desigur, javrei. Draica îi cheamă, sunt din Târgu-Jiu. Tacsu e maistru la Rovinari, măcsa e asistentă medicală. Nu vor mai fi. Mă ocup.

loading...

Eu nu aștept după rahații de «oameni ai legii», magistrați sau nu, doar niște sugători la «serei» și la clanuri interlope. Cred că, moral, părinții javrei, împreună cu javra merită pedeapsa cu moartea. Sigur că așa ceva, în lumea civilizată, se mai poate întâmpla doar în Texas.

Dar eu vă promit ceva: cât voi mai viețui pe această planetă voi încerca să fac mult rău familiei scelerate care a produs javra aia și, desigur, javrei”, declarat Mircea Badea în primă instanță despre cazul agresoarei de 14 ani din Târgu-Jiu. Radu Herjeu a reacționat cu o postare pe pagina de socializare.

loading...

”Acum serios, nu poți să urli indignat, când cu Barnevernet și cu emigranții români care-și băteau odraslele, că ce caută statul în educația copiilor și cum își permite să rupă familiile, și acum să zbieri că statul trebuie să-i dea afară pe părinții golancei ăleia sinistre de la Tg Jiu, care a bătut animalic o fetiță.

Evident că e vina lor, evident că nu e clar cum mama poate avea grijă de copiii altora (lucrează la Protecția Copilului !!!???!!!), când ea n-a fost în stare să aibă de al ei, clar ta-su merită multe pentru tupeul jegos de a da vina pe ”societate”, e normal ca ei să plătească legal, moral și pecuniar pentru faptele plodului, dar hai să fim consecvenți! Ups, mă scuzați! Am uitat că suntem în România.#Vreau_Barnevernet_românesc”, a scris Radu Herjeu.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *