sâmbătă, octombrie 31

Radu Herjeu, replică FANTASTICĂ după afirmațiile lui Clotilde Armand

Doamna Clotilde Armand nu poate concepe că nu toată lumea o apreciază așa cum nu poate explica multe lucruri din trecutul său. Am văzut asta la emisiunea de la B1 unde realizatorul Silviu Mănăstire a reușit să o lase mască pe Clotilde Armand după ce i-a întins în față un contract la care userista a amuțit. Zilele trecute aceasta a fost huiduită. Cei care au făcut asta au fost catalogați pro-ruși și fanii lui Putin. Legătura este inexplicabilă.

”Ne aflăm astăzi aici împreună cu colegii liberali din PNL pentru că cineva trebuie să trimită la coșul de gunoi al istoriei PSD. Și începem cu Sectorul 1. Avem în Sectorul 1 un primar PSD care a dat ordin angajaților Poliției Locale să mă urmărească, a plătit diversioniștii pro-ruși și fanii lui Putin să mă hărțuiască, avem un primar care n-a construit nimic pentru cetățeni și a risipit 4 ani din viața noastră, un primar care aruncă cu banii noștri pentru materiale de propagandă PSD.

loading...

Nu mai putem continua așa. Romania are nevoie de oameni care construiesc. Nu putem continua să ne uitam cum parasesc tara toti tinerii nostri nemultumiti ca noi nu avansam. Cei care avem o carieră de profesioniști în mediul privat trebuie să participăm pentru a crea condițiile administrative ca economia românească să se relanseze și să producă bunăstare. Am ales să trăiesc în România și copiii mei au crescut aici. Mă simt obligată să răspund acestei ospitalități cu ce știu eu mai bine să fac. Să construiesc pentru comunitate. Mă bucur că am reușit să creăm o platformă comună cu Partidul Național Liberal și să prezentăm o alternativă unită în fața candidatului PSD la Sectorul 1. După 4 ani de mandat, bilanțul primarului PSD este inexistent. Am promis în 2016 că nu renunț și mă întorc să lupt cu PSD. Iată-mă. Sunt aici în fața Dvs. Și vreau să vă transmit că de data asta învingem. Indiferent cât de tare mă amenință și mă hărțuiesc”, a scris Clotilde Armand pe pagina de socializare. Am găsit cea mai bună replică la toate acestea și este una civilizată.

”Candidata USRPLUSPNL la primăria sectorului 1: ”Avem în Sectorul 1 un primar PSD care […] a plătit diversioniștii pro-ruși și fanii lui Putin să mă hărțuiască”.
Și când te gândești că unii fac mișto de cei care cred că le bagă Bill Gates cip în cap prin vaccin! 🤡🤪👀”, a scris Radu Herjeu pe pagina de socializare.

loading...
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *