marți, octombrie 27

Radu Soviani îl ATACĂ DUR pe Vela după ce acesta bagă polițiști civili printre cetățeni

Circa 20% dintre polițiști vor patrula în civil, fără a purta uniforma, și vor da amenzi în cazul persoanelor și firmelor care nu respectă regulile sanitare de purtare a măștii și distanțare socială, au declarat pentru G4Media.ro surse guvernamentale. Motivul controalelor în civil? Faptul că mulți cetățeni respectă regulile doar în prezența poliției, iar la plecarea forțelor de ordine își dau jos măștile sau se înghesuie în mijloace de transport ori în restaurante, potrivit surselor citate. Analistul Radu Soviani a avut o reactie dura la adresa lui Marcel Vela.

O a doua măsură luată de guvern este înființarea unei linii telefonice TelVerde (0800.800.165), la care cetățenii pot reclama nerespectarea măsurilor sanitare. Aici vor putea fi trimise de către cetățeni materiale foto/video necesare pentru aplicarea de amenzi ori deschiderea de cercetări ale poliției.

loading...

”Bun. Nea Marcel Vela, ministru de interne, cel despre care am toate motivele sa cred ca a participat la dezmatul fara masca, cu whiskey si tigari din plina stare de urgenta al lui Orban (alaturi de alti 5 ministrii dezmatati, aratand toti ca nu dau doi bani pe lege) – intrucat nu mi-a raspuns la solicitarea pe Legea 544/2001 daca a participat, presupunerea mea fiind ca a participat pare de acord ca ,,politisti sub acoperire”, în civil, să se infiltreze în carciumi sa vada care companii nu respecta ,,masurile de distantare sociala”. Nu ma mira. Vela face parte dintr-un guvern condus de baietelul unui fost capitan de securitate (Ludovic Orban), care se sfatuieste cu un fost turnator la Securitate (Mugur Isarescu) coleg fiind cu Monica Anisie – cea care si-a castigat celebritatea ascultand pe la usile profesorilor si pe baza de analfabetism functional.

Tot Vela si Orban se laudau ca au data amenzi neconstitutionale de 600 de milioane de lei in stare de urgenta (in timp ce el, Orban, Aurescu, Bode, Turcan, Popescu si altii nu dadau doi bani pe lege), pe care se apucasera sa le si imparta (inainte de a fi declarate neconstitutionale). Apropos de Bode, el e cel de pe ,,bancheta din spate” care nu dadea doi bani pe lege in timp ce SPP-istul lui dapasea pe linie continua si producea accidente. Tineti minte: inca de la venirea Guvernului Orban eu v-am avertizat ca este vorba despre un Guvern de restauratie.

loading...

Oare ,,bratul lungi al legii” nu ar putea fi mai degraba folosit sa vada care sunt beneficiarii reali ai speculei cu produse de prima necesitate in plina pandemie? Inclusiv ,,” prin colantare a masinilor de politie, redesenate in culori de balci? Imi aduc aminte de zicala aia: ,,arata ca niste turnatori, se comporta ca niste turnatori. Oare ce sunt oamenii astia”? ”, a scris Radu Soviani.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *