vineri, octombrie 23

Radu Tudor: Avem un caz grav în Guvernul României

„Avem un caz grav în Guvernul României: ministrul muncii își publică numărul de telefon pe pagina de Facebook. Apoi dă vina pe Mircea Badea pentru menționarea numărului într-o postare despre violențele horror între adolescenți de la Târgu Jiu.

În loc să se refere la problema în sine, extrem de gravă, Violeta Alexandru apelează la o diversiune ieftină: nu e adevărat ce vedeți (că eu mi-am publicat singură numărul de telefon), adevărat e ce va spun eu, că alții au postat numărul de telefon. E probabil unul din cele mai grave cazuri de manipulare din istoria post-decembristă.

loading...

PS : În caz că ați uitat regula acestei pagini, cine folosește limbaj vulgar sau amenințător, indiferent cui este adresat, primește urgent block”, a scris, sâmbătă, Radu Tudor pe contul său de Facebook.

Mircea Badea a precizat tot pe Facebook: „Violeta Alexandru și-a facut singură public numărul de telefon pe pagina ei de feisbuc. Eu de acolo l-am luat.”

loading...

Într-o altă postare pe rețeaua de socializare, Mircea Badea a scris: „Violeta Alexandru a dat-o în campanie electorală și delir conspiraționist pe feisbuc. Atât o duce capul. Nu mă miră. Ah, și susține familia agresoarei. Nu mă miră nici asta. Suntem în grafic. Eu în speța asta v-am spus că merg până la capăt.”

Ce zice Violeta Alexandru după ce și-a dat seama că s-a făcut de râs.

„Ce fac eu cu numărul de telefon este decizia mea. Costurile pentru factura de telefon sunt acoperite de mine, nu de minister ca în cazul altor demnitari/șefi de instituții care au acest drept, de altfel. (…) Totuși, nimeni nu poate decide asupra folosirii numărului meu personal de telefon fără a avea acordul meu”, a precizat ministrul Violeta Alexandru, sâmbătă, pe Facebook.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *