sâmbătă, octombrie 31

Radu Tudor, DEZAMĂGIT de Rareș Bogdan. Cuvinte dure pentru liberalul care cere PUȘCĂRIE

PNL cere cătușe. Așa vor liberalii să guverneze și probabil că în lipsa opoziției chiar o vor face pentru mult timp. Interesant este că se dau directive procurorilor. Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a vorbit, joi, despre trezirea Parchetelor și începerea arestărilor. ”Să se uite pe plângerile care sunt făcute și pe sesizările cetățenilor și să iasă din vacanță”.

Realizatorul Antena 3 Radu Tudor s-a arătat dezamăgit de Rareș Bogdan: ”Continuarea pledoariei politice pentru puscarie este o prelungire trista a ideilor sulfuroase din perioada binomului basist. Credeam ca Rares Bogdan a inteles pe deplin faptul ca un liberal pur sange nu poate pleda pentru masuri de forta, ce restrang drepturi si libertati. Si ca acesta e doar apanajul justitiei”, a scris jurnalistul Antena 3 pe pagina de socializare. Ce a spus Rareș Bogdan:

loading...

”În mod normal, în democrație, hoții stau la pușcărie. În România, e democrație. Dar o parte din hoți nu stau la pușcărie, stau în funcții publice, pentru că au fost aleși la un moment dat. Eu cred că este important ca lucrurile să fie extrem de clar înțelese și extrem de bine așezate. Ca oamenii să își recâștige încrederea în clasa politică și în politicieni. În momentul în care cineva jefuiește bugetul public, în momentul când cineva nu realizează chestiuni esențiale și fuge de investiții, în momentul în care cineva este dovedit că a furat, că a gestionat prost, că a redirecționat bani spre firme de casă, locul lui nu poate fi decât în pușcărie!

În România, situația este ușor ciudată iar în momentul ăsta observ o timorare și o spun extrem de clar, știind că suntem pe live, pe Facebook și va crea o știre națională, observ o timorare nepermisă din partea Parchetelor la adresa clasei politice și administrative din România.

loading...

Eu sunt un om corect, un om care în astfel de situații nu se uită la culoarea politică, nici la șireturile domnului și nici la buretele (de pe microfon, n.red.). Observ o timorare a Parchetelor în ceea ce înseamnă clasa politică și îi invit să se uite pe plângerile care sunt făcute și pe sesizările cetățenilor și să iasă din vacanță”, a declarat Rareș Bogdan.

loading...

1 Comment

  • PNL l-a tradat pe Cuza, PNL a tras in tarani in 1907, PNL a tras in mineri in 1929 si in 1998-1999, PNL a tras in 1933 in muncitorii de la atelierele Grivita si sunt acuzatii ca PNL l-ar fi asasinat pe Eminescu dupa ce Eminescu a spus ca „Liberalii sunt dusmanii natiunii”.
    Cu toate acestea, in Romania, sunt o multime de idioti care continua sa voteze PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *