joi, octombrie 22

„Rareș Bogdan o să iasă cu puşca pe stradă să-i lichideze pe cei care nu îi cântă în strună”

Liderii PNL nu s-au delimitat de jignirile prim-vicepreședintelui liberal, însă o face un fost președinte al partidului. Călin Popescu Tăriceanu, cel care a condus PNL, consideră că discursul lui Rareș Bogdan este unul fascist. Rareș Bogdan a avut o nouă ieșire la adresa lui Renate Weber pe care a numit-o, de data asta, „nenorocită ordinară” și „mizerabilă”.

„Următoarea dată o să iasă cu pușca pe stradă să-i lichideze pe cei care nu îi cântă în strună”, este profeția lui Tăriceanu pentru viitoarele gesturi șocante ale europarlamentarului liberal. „Dacă vă întrebați de unde apar indivizii ăștia care își filmează copiii în timp ce îi umilesc (vezi cazul primarului PNL de la Sângeorz Băi – Bistrița Năsăud) vă spun eu: din lipsa noastră de reacție la acest fel de oameni! Pentru că așa ajung ei la concluzia că li se permite orice.

loading...

Uitați-vă la ultima ieșire a propagandistului Rareș Bogdan! Un atac suburban de o rară violență la adresa Avocatului Poporului! Faptul că tăcem, că nu spunem nimic îl va încuraja ca data viitoare să o facă și mai lată și, dacă nici atunci nu spunem nimic, următoarea dată o să iasă cu pușca pe stradă să-i lichideze pe cei care nu îi cântă în strună. Și dacă asta nu-l va satisface suficient va face o lege, împreună cu prietenii din PNL, USR și UDMR, prin care o să ne interzică pe toți cei care nu suntem de acord cu ei!

Genul acesta de discurs fascist nu ar trebui să-și găsească loc în Parlamentul European și mă aștept ca măcar colegii lui Rareș Bogdan să se desolidarizeze de atacul lui la adresa lui Renate Weber.

loading...

Dictaturile așa încep, prin atacuri la instituțiile democratice, atacuri care nu sunt sancționate de nimeni. Pentru că „somnul rațiunii naște monștri”! Să nu ziceți că nu v-am spus!”, e mesajul postat de liderul ALDE.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *