marți, octombrie 20

Rareș Bogdan: Să îmi dau foc in sediul PNL?

Simpatizanții PNL il trag la raspundere pe Rareș Bogdan după ce PNL este in plina campanie de racolare a social – democratilor. La fiecare postare de pe pagina de socializare, el primește replici dure. Print screen: Elena Stoica

loading...

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, l-a atacat recent dur pe premierul Ludovic Orban în legătură cu traseismul politic și cere conducerii PNL să blocheze candidaturile unor parlamentari PSD pe listele partidului. Reacția lui Rareș Bogdan vine în contextul în care în ultima perioadă PNL a transferat mai mulți primari PSD, iar în Parlament se poartă discuții pentru susținerea Guvernului. Social democrații l-au acuzat pe Ludovic Orban că le promite parlamentarilor PSD locuri pe lista PNL la alegerile din decembrie, dacă aceștia nu vor vota moțiunea de cenzură.

„Îl atenționez public pe Ludovic Orban și pe colegii mei să înceteze cu traseismul. Îi rog frumos să înceteze cu cel mai josnic trafic de persoane, trafic de sclavi, pentru că este cel mai josnic în democrația românească. Echivalează cu faptul că PNL recunoaște că nu are suficienți oameni și suficient de buni pentru a guverna și este nevoie să ia de la PSD. Îi atenționez public să înceteze orice transfer inclusiv de deputați și senatori pentru că îi voi ataca public, inclusiv pe Ludovic Orban. M-am săturat să tac”, a declarat Rareș Bogdan, la Antena 3.

loading...

În ultimele zile, PNL a negociat trecerea unor parlamentari de la PSD, pentru a bloca moțiunea de cenzură a social democraților. Fostul ministru al Culturii, Daniel Breaz, a demisionat din PSD și ar putea fi pus pe lista de parlamentari PNL la alegerile din toamnă și același lucru s-ar putea întâmpla și cu deputații Luminița Jivan și Emilia Meiroșu.

„Sunt transferuri mizerabile de oameni care nu au ce căuta în PNL. Nu știu ce le-au promis colegii mei, dar vă spun că nu au ce căuta cei de la PSD pe listele PNL. Îl voi ataca furibund pe orice lider PNL care va pune pe liste parlamentari PSD. Transferurile sunt o boală a democrației. Nu există o chestiune mai gravă pentru democrație decât traseismul politic”, a reacționat prim-vicepreședintele PNL.

Rareș Bogdan spune că a „tăcut mai mult decât era cazul” și că ar putea candida la parlamentare.

„Am tăcut mai mult decât era cazul, am încercat să fiu un soldat disciplinat. Nu va face oricine ce vrea în PNL, decât dacă își asumă criticile mele. Au făcut prea mult ce au vrut. Poate voi candida la parlamentare.”, a mai declarat Rareș Bogdan, duminică seara, la Antena 3.

 

 

loading...

2 Comments

  • Gigi Bucurescu

    Mai sunt unii naivi, că în toate partidele dealtfel, care nu înțeleg că fiecare are unul responsabil cu propaganda. Arătați-mi vă rog dacă pe Goebels J. l-a ciupit cineva din staff-ul NAZI pentru minciunile și manipulările individului , deși câțiva dintre gauleiterii din landurile Germaniei erau buimăciți ,bulversați de ce auzeau la radio din gura ipochimenului. Vorba din serialul Twin peaks: se întâmplă iar…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *