luni, octombrie 26

Rareș Bogdan se implică în Justiție și dă DIRECTIVE Parchetelor din țară

Liberalii controleaza la ora actuala cam toate institutiile si incep dea directive nepermise. Europarlamentarul Rareş Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL, a declarat joi că observă o timorare nepermisă a Parchetelor în ceea ce înseamnă anchetarea clasei politice, indiferent de partid.

„În mod normal, în democraţie, hoţii stau la puşcărie. În România este democraţie, dar o parte din hoţi nu stau la puşcărie, stau în funcţii publice, pentru că au fost aleşi la un moment dat. Este extrem de important ca lucrurile să fie extrem de clar înţelese şi extrem de bine aşezate, ca oamenii să îşi recâştige încrederea în clasa politică şi în politicieni.

loading...

În momentul în care cineva jefuieşte bugetul public şi este dovedit că a furat, a gestionat prost, a direcţionat bani către firme de casă, clientelare, locul lui nu poate fi decât la puşcărie. În România, situaţia este uşor ciudată, iar în momentul acesta observ o timorare – şi o spun extrem de clar – nepermisă din partea Parchetelor la adresa clasei politice şi administrative din România. Repet ca să fie foarte clar: observ o timorare nepermisă şi îi invit pe plângerile care sunt făcute şi pe sesizările cetăţenilor şi să iasă din vacanţă”, a declarat Rareş Bogdan.

Rareş Bogdan se află în judeţul Neamţ, în cadrul unor acţiuni de susţinere la preşedinţia Consiliului Judeţean Neamţ a lui Mugur Cozmanciuc şi a candidaţilor liberali pentru alegerile din 27 septembrie.

loading...
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *