sâmbătă, octombrie 31

Rareș Bogdan, STÂRPIT de un ”frate” de Alianță: Scamatorie de proporții epice

”Așa arată o scamatorie de proporții epice. Discurs despre același om la distanță de un an, cu o singură diferență. Chirica și-a schimbat stăpânii politici”, a scris Liviu Iolu pe pagina de socializare. Acesta face referire la aitutdinea jalnică a jenantului Rareș Bogdan. Liviu Iolu distribuie un filmulet in care arată cum și-a schimbat Rareș Bogdan discursul la adresa lui Mihai Chirica în doar un an de zile.

 

loading...

Rareș Bogdan, discurs despre Chirica la distanță de 1 an

Așa arată o scamatorie de proporții epice. Discurs despre același om la distanță de un an, cu o singură diferență. Chirica și-a schimbat stăpânii politici.

Publicată de Liviu IOLU pe Duminică, 13 septembrie 2020

Europarlamentarul Rareş Bogdan a declarat, sâmbătă, că la alegerile locale PNL va obţine „un scor istoric” şi pentru prima dată în istoria postdecembristă, Moldova „nu va mai fi dominată de roşu”, informează Agerpres.

loading...

„Veţi vedea la alegerile locale că galbenul va fi predominant pentru prima dată în 30 de ani. Va fi un scor istoric al PNL la aceste alegeri, iar Moldova nu va mai fi dominată de roşu. Vă dau înregistrat, va fi pentru prima dată când Moldova nu va mai fi dominată de roşu la alegerile locale, caz unic în istoria postdecembristă”, a spus eurodeputatul PNL Rareş Bogdan.

Eurodeputatul a admis că la Vaslui ar putea exista „surprize neplăcute”, menţionând că situaţia ar fi fost alta dacă ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru ar fi decis să candideze la locale.

„Avem o problemă. Deşi din punct de vedere strategic – politic nu ar trebui să spun asta, dar fiind un om foarte sincer care încă uneori am apucăturile de jurnalist, recunosc că încă situaţia de la Vaslui este una complicată deşi Mitică Buzatu ar trebui îngropat pur şi simplu politic. Acolo putem avea surprize neplăcute. E singurul loc unde mă aştept la surprize neplăcute şi doar pentru că Nelu Tătaru a ales să stea să îşi facă o treabă de ministru foarte bine. (…) Dacă acolo candida Nelu Tătaru, Mitică Buzatu era aruncat la lada de gunoi a istoriei”, a mai spus eurodeputatul Rareş Bogdan.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *