sâmbătă, octombrie 24

Război TOTAL între Cristian Tudor Popescu și Dana Budeanu

Cristian Tudor Popescu a comentat taios declaratiile Gabrielei Firea dupa ce a pierdut alegerile locale. CTP a adus aminte de relatia lui Firea cu Dana Budeanu.

„Gabriela Firea s-a asociat cu o vanzatoare de hartie igienica second-hand, aceasta varsand galeti de laturi asupra lui Nicusor Dan, contracandidata doamnei Firea”, a subliniat CTP la Europa FM, conform aktual24.ro.

loading...

CTP a ironizat acuzatiile lui Firea, conform careia i-a fost infipt un cutit in spate de catre Victor Ponta.

„Firea nu a inteles nimic din ce s-a intamplat, ca i-a infipt nu stiu ce cutit in spate cei din centru si din centru stanga. Care stanga? Pro Romania are rezultate absolut jenante, nu a contat in aceasta ecuatie.

loading...

Nici ea nu a dorit sa se identifice foarte bine cu PSD-ul. Nu i-a infipt niciun cutit, este o incercare de justificare, incapacitate de a accepta infrangerea”, a mai spus CTP.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat luni ca i-ar fi fost aproape imposibil sa exercite un al doilea mandat, in conditiile in care majoritatea in Consiliul General al Municipiului Bucuresti este detinuta de PNL, USR si PLUS – alianta de dreapta.

„Cred ca, pana la urma, cu toata suferinta de moment, e mai bine ca se intampla lucrurile asa. Probabil ca, daca as fi primit de la bucuresteni un al doilea mandat, acesta ar fi fost aproape imposibil de exercitat, din cauza faptului ca nu as fi avut sustinere in Consiliul General si orice proiect as fi propus ar fi fost blocat”, a declarat Gabriela Firea intr-un mesaj video postat, luni, pe Facebook.

In opinia sa, mai multi factori au dus la rezultatul sau in alegeri.

„Dreapta s-a unit, avem trei partide – PNL, USR si PLUS – care au sustinut acelasi candidat (…) In zona centru-stanga nu s-a reusit aceasta coagulare a fortelor, au fost dezbinati – si nu din vina mea – si tocmai de aceea oameni care ar fi putut sa puna umarul astfel incat echipa mea sa-si poata continua proiectele (…) au facut tot ceea ce a tinut de ei – acei oameni din centru si centru-stanga – astfel incat sa ma loveasca, cot la cot cu adversarii mei. Daca de la inamici accepti mai usor anumite critici, (…) atunci cand cei din familia ta te lovesc, de multe ori pe la spate (…), e mai dureros”, a afirmat Gabriela Firea.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *