joi, octombrie 29

Reactia ANP, dupa ACUZAȚIILE avocatei lui Dragnea

Adminsitratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) a transmis, joi, dupa acuzatiile facute de avocata lui Liviu Dragnea, ca sistemul penitenciar asigura aplicarea regimului de detentie si de recuperare nediscriminatoriu. Avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, afirma ca acesta are mai multe hernii la coloana, afectune care s-a agravat si ca era programat la consult medical in 30 iunie. Dupa ce, in 25 iunie, discutia cu Anca Alexandrescu a fost facuta publica, Liviu Dragnea nu a mai fost dus la spital nici pana in acest moment.

In plus, fostul lier PSD a fost sanctionat administrativ si disciplinar, deciziile comisiei din cadrul Penitenciarului Rahova fiind atacate de catre avocata sa. ANP precizeaza ca se asigura tratamentul de recuperare si conditiile care garanteaza respectarea demnitatii umane.

loading...

„Sistemul administratiei penitenciare asigura, in conformitate cu prevederile legale si in conditii care garanteaza respectarea demnitatii umane, aplicarea regimului de detentie si a tratamentului recuperativ in mod unitar, nediscriminatoriu, pentru toate persoanele private de libertate. Persoanele condamnate beneficiaza de asistenta medicala, tratament si ingrijiri in mod gratuit sau contra cost, in conditiile legii, la cerere sau ori de cate ori este necesar, conduita terapeutica fiind stabilita de personalul medical propriu sau cel al unitatilor sanitare din afara sistemului penitenciar, dupa caz”, a transmis, joi ANP, dupa acuzatiile pe care le-a facut avocata lui Liviu Dragnea.

ANP a mai precizat ca „dreptul la plimbarea zilnica si cel de participare la activitati de reintegrare sociala se asigura in conformitate cu prevederile Legii nr. 254/2013 privind executarea pedepselor si a masurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare in cursul procesului penal”.

loading...

„Subliniem ca, prin activitatea judecatorului de supraveghere a privarii de libertate, desfasurata la nivelul unitatii penitenciare, exercitarea drepturilor prevazute de Lege pentru persoanele custodiate este permanent supusa supravegherii si controlului legalitatii”, a mai transmis institutia.

loading...

1 Comment

  • Mitu

    Să fim cât se poate de clari. Voi administrația aveți legi doar pe hârtie, ca de respectat nu le respectați.. Sunteți o gașca de neispraviti care ați terminat psihit mulți condamnați dealungul anilor. Voi știți bine ce zic. Aveți vile de sute de mii de euro, aveți vile de protocol din banii dați pt hrana deținuților, ați cheltuit fonduri pe vacanțe și în scop personal și multe alte fărădelegi. Eu probez asta și am multe dovezi, așa că ciocu mic. De vreți va fac publice apucăturile de criminali ce sunteți, dând ordine să fie bătuți deținuții, cu trupele voastre cu tot. Va înșir de la directorul Barbuceanu, Bala și Darie.. Strigător la cer, dar promit că fac un filmuleț și vi-l distribui peste tot.. Ma lasă rece situația lui Dragnea, că-și merita soarta, dar dureros este comportamentul vostru de mari șefi.. Sa vă fie rușine în frunte cu Dumitrescu, lider sindical al gardienilor. De gardieni nu mai zic… Tranvaie și caleasca..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *