sâmbătă, octombrie 24

Reacţia fostei soţii a primarului din Sângeorz Băi: „Ea nu a fost afectată de acest incident”

Florina-Gabriela, fosta soție a primarului Traian Ogâgău, din Sângeorz-Băi, care a apărut în presă umilindu-și fiica, a postat un mesaj uluitor pe Facebook. Aceasta condamnă persoanele care au publicat imaginile pe internet că le-au scos din cotext.

„Oameni buni, mă simt nevoită să vă transmit aici câteva gânduri având în vedere situația ieșită de sub control în care a ajuns familia mea în condițiile unei campanii electorale lipsită de umanitate.

loading...

Vă rog să vă limitați judecățile și datul cu părerea în spațiul online fără să cunoașteti situația și contextul. Asta este o remarcă valabilă în general, din care toți trebuie să învățăm…ce este cel mai important în situația noastră este că Traiana este bine, ea nu a fost afectată de acest incident din familie așa cum se vehiculează, atât eu cât și tatăl ei, am discutat cu ea și avem grijă ca acest incident să nu aibă repercusiuni în viața ei.

Acum eu vă rog să țineți cont de asta și să nu mai dați crezare la tot ce se publică scos din context și fără să cunoașteti omul și situația. Este inadmisibil să promovezi acest video, să te folosești de un copil în campanie, scopul fiind denigrarea părintelui.

loading...

În ciuda a ceea ce ați făcut vă asigur de un lucru, cei trei minunați copii ai noștri au parte de toată iubirea și grija pe care eu și Traian putem să le-o oferim. Domnul Suciu, le-ați sucit, le-ați învârtit cum ați vrut, dar atâta timp cât a fost despre Traian și campania electorala în care va mâncați ca hienele…nu am zis nimic. Să vă fie rușine pentru ce ați făcut, aveți copii de varsta Traianei,….vă rog să nu dați ochii cu mine!”, scrie femeia pe Facebook.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *