luni, octombrie 26

Reacție la TICĂLOȘIA făcută de Iohannis: A mai dat un șut în spate Constituției

Premierul Ludovic Orban și Nicușor Dan au avut o discuție cu Klaus Iohannis. Întâlnirea a fost confirmată de Administrația Prezidențială.„Da. Pot să confirm acest lucru”, a declarat și Nicușor Dan în această dimineață cu privire la întâlnirea cu președintele și premierul.

Potrivit surselor Antena 3, în cadrul întâlnirii, s-a discutat despre proiectele lui Nicușor Dan pentru Primăria Capitalei. De asemenea, s-a discutat despre finanțarea acestor proiecte și despre atragerea fondurilor europene pentru a putea pune în practică programul prezentat de Nicușor Dan pentru București.

loading...

Totodată, președintele Klaus Iohannis și-a împărtășit din experiența de primar pe care o are. ”Ce pot să spun este că președintele Iohannis, înainte de a fi președinte, a fost primarul de mare succes al unui mare oraș. A adus investitori și a pus Sibiul pe harta culturală”, declara Nicușor Dan în această dimineață, potrivit Mediafax. Cei doi au plecat împreună de la Palatul Victoria spre întâlnirea cu Klaus Iohannis. Liderul ALDE a reactionat:

”Astăzi, Klaus Iohannis a mai dat un șut în spate Constituției României! Într-un gest de total dispreț la adresa legii fundamentale a țării, Iohannis a chemat la Palatul Cotroceni un contracandidat de-al meu la Primăria Capitalei. Ați ghicit: pe Plicușor Dan! Dacă scopul acestei întâlniri a fost ca Președintele țării să înțeleagă mai mult din programul candidatului, atunci cred că ar fi nimerit ca Iohannis să-i invite și pe Firea, Băsescu, Laufer, Coita sau Călinescu, pentru că și ei sunt candidați, și ei au idei.

loading...

Dacă scopul acestei întâlniri a fost ca să-i dea un ultim sprijin pupilului PNL-ist îl anunț pe dl Iohannis că ceea ce face este împotriva legii fundamentale și că toate aceste aceste derapaje le contabilizăm, iar când paharul se va umple suspendarea lui va fi inevitabilă!  Nicușor, susținerea lui Iohannis face tot atât cât o frecție Diana la un picior de lemn! Mai bine vezi ce pot face pentru tine interlopii tăi, pentru că dacă te bazezi pe Iohannis…rămâi în continuare rezervist!”, a scris liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *