sâmbătă, octombrie 24

Record ABSOLUT de infectări în timp ce PNL își face deja planul pentru viitorul Guvern

În timp ce PNL își face deja planul pentru viitorul Guvern, România a stabilit, astăzi, un nou record în ceea ce priveşte numărul oamenilor care s-au infectat cu noul COVID, pacienţi care au murit infectați cu acest virus, dar şi de persoane internate pe secţiile de Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI). Astfel, 2.958 de români s-au infectat cu noul coronavirus, 82 au murit și 612 sunt internați la ATI. Dar asta nu e o problemă pentru PNL care are alte preocupări.

Liberalii îşi fac deja planul pentru viitorul guvern, deşi alegerile parlamentare sunt programate abia peste două luni şi suntem în plină pandemie de COVID, iar autorităţile introduc noi restricţii. Potrivit unor surse citate de Antena 3, liderii PNL nu vor renunţa sub nicio formă la funcţia de premier, pentru care îl propun din nou pe Ludovic Orban. În cazul în care viitorul guvern va fi format pe baza unor alianţe, nu vor să renunţe la portofoliile care gestionează banii publici.

loading...

Astfel, liberalii îşi împart deja ministerele, chiar dacă alegerile parlamentare nu sunt curând, fiind stabilite pentru 6 decembrie. Chiar dacă vor face alianţă cu cei de la PMP, USR sau UDMR, sunt ministere pe care liberalii nu le lasă din mână sub nicio formă. Este vorba despre cele care împart banii românilor, cum ar fi Ministerul Finanţelor, Ministerul Dezvoltării regionale şi Ministerul Economiei.

În plus, sunt şi alte portofolii la care liberalii nu vor renunţa, precum Ministerul de Interne, Ministerul Justiţiei, dar şi Ministerul Transporturilor, unde favorit rămâne Lucian Bode.

loading...

De asemenea, mai sunt portofoliile unde Klaus Iohannis şi-a impus oamenii, cum sunt cel de la Externe, condus de Bogdan Aurescu, sau de la Apărare, condus de Nicolae Ciucă.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *