marți, octombrie 27

Replică DURĂ pentru Clotilde Armand: Tu est une honte pour le peuple français ! Traducere

Revoltă totală pe pagina candidatei Clotilde Armand. Oamenii nu mai cred în victoria acesteia. Imaginile difuzate de televiziuni nasc mari semne de întrebare iar după toate acestea Clotilde Armand cere ARESTAREA lui Daniel Tudorache, contracandidatul ei, care probabil a și câștigat alegerile. Mii de mesaje pe pagina de socializare a candidatei USR-PNL. Românii dezaprobă în mod evident modul în care vrea să fie primar Clotilde Armand.  ”Tu est une honte pour le peuple français ! n.r. -Ești o rușine pentru poporul francez!  ”, îi scrie un utilizator. Alții sunt și mai duri:

Esti tupeista rau! Ti s-a cerut renumararea voturilor, imaginile de pe camerele de supraveghere, ai refuzat! Asupra cui plana suspiciunea in urma refuzului tau? Doctocrina care va ghideaza viata este nociv ptr o societate normala!

loading...

N-AI RUSINE!!! NE MINTI IN FATZA, doamna am vazut si noi imaginile, NE CREZI PROSTI?

Deci dna. Clotilde… Sa intelegem si noi ce vreti sa ne transmiteți… Niste PSD-isti au fraudat alegerile, au pus niste membrii USR sa bage mânuțele pân’ la cot în saci, dupa care forțați fiind, au sustras un sac cu buletine de vot si tot așa… Interesantă teorie! Nu aveți pic de demnitate!

loading...

Daca aveti puțin bun-simț, luați-vă ghiozdanele (daca nu aveți, vă împrumută colegii) și duceți-vă unde vedeți cu ochii! Hoților!

Oricât ați încerca să acoperiți o fraudă evidentă, sunteți niște infractori! usr=hoți.

Adevărul este că imaginile respective sunt cu membrii usr, intrând în camera de depozitare a sacilor cu voturi, furând saci cu voturi și revenind o oră mai tărziu cu alți saci cu, cel mai probabil, alte voturi! Astea sunt imaginile, care, ghinion curat, au apărut în presă! Dosarul penal sper că-i vizează pe acești infractori usr-iști!

Clotilde, fata, de ce stergi comentariile care nu-ti convin ?

Doamnă Armand, chiar ne jigniți. Suntem un popor inteligent, cu tradiție culturală și cu reprezentanți foarte cunoscuți în toate domeniile inteligenței umane, cu pionieri în domeniul aviației, informaticii, tehnicii, medicinei, culturii… Nu ne mai tratați ca pe o adunătură de idioți. Nu v-am jignit, nu ne jigniți, considerându-ne proști.

Bine! Trebuie sa fii si fraiera rau sa pricepi altceva decat ce a spus ala. Invata limba romana sau mars de unde ai venit cand ai fugit de justitie! Omul a spus clar ca in acel loc (birou si depozit) erau mai multe camere care au fost acoperite cu hartie. Una v-a scapat sa o acoperiti si asa v-ati dat de gol.

Ati spus ca imaginile sunt false,apoi că cel care lua sacul cu voturi este șoferul D.lui Iordache,apoi cand aseară cei de la Realitatea TV v-au solicitat un punct de vedere nu ați răspuns pentru canu știați ce să spuneți,deci toate aceste probleme arată clar o fraudă electorala

Clotildo, las-o jos, că măcăne! Sau, mai pe înțelesul tău, nu te mai strădui să acoperi o fraudă electorală înfăptuită de colegii matale, că suntem noi români, dar nu suntem proști cum credeți voi, francezii! Du-te și fă-te primăriță pe la ”Filiera Franceză”!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *