marți, decembrie 1

Rezistenții din USA se pregătesc PROTESTE. Se vorbește de un război civil

În contexul în care se vorbeste tot mai mult de castigarea alegerilor de către Donal Trump, protestatarii stângii radicale, Antifa, au ieșit pe străzi în marile orașe din SUA.

Potrivit News2Share, protestatarii încep să se adune pe străzile din Washington DC.

loading...

Pe imagini se pot observa manifestanții stângii radicale, Antifa, care mărșăluiesc cu steagul roșu-negru, dar și cu mesaje și scandări specifice organizației pe care o reprezintă.

De asemenea, sute de manifestanţi s-au adunat lângă Casa Albă în Black Lives Matter Plaza. Autoritățile americane se pregătesc de un posibl război civil și au baricadat zonele importante din oraș înainte de noaptea alegerilor.

loading...

În jurul Casei Albe a fost ridicat un gard care să blocheze accesul. Peste 250 de soldaţi ai Gărzii Naţionale sunt detaşaţi şi vor interveni în cazul în care protestele vor degenera.

Mai mult, Departamentul de Poliţie din Los Angeles a realizat o „alertă tactică la nivel de oraş” pentru a interveni de urgență în caz de „orice incidente ca urmare a activităţilor din ziua alegerilor”.

Departamentul de Poliţie din New York (NYPD) nu se lasă mai prejos și s-a pregătit temeinic pentru o posibilă creştere a protestelor, conform NBC News.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *