joi, octombrie 22

REZULTAT TEST Covid. Nicușor Dan, ANUNȚ

Primarul ales al Capitalei, Nicușor Dan, a făcut un anunț după ce a fost testat pentru Covid-19. Printr-o postare pe Facebook, primarul ales al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că „am făcut testul Covid-19 și am decis să mă autoizolez până la aflarea rezultatului, după ce am aflat astăzi că este posibil să fi fost expus contactării virusului”.

După ce a informat că se autoizolează până la aflarea rezultatului, Nicușor Dan a precizat că, în afara emisiunilor tv, a purtat mereu mască de protecție. „În afara emisiunilor tv, am purtat permanent mască și militez pentru respectarea tuturor măsurilor de protecție împotriva acestei boli. Nu am niciun fel de simptome specifice bolii. Revin curând – cu vești bune, sper”, a mai scris Nicușor Dan pe Facebook.

loading...

Si premierul Ludovic Orban își suspendă activitățile publice și întâlnirile și se va testa pentru COVID-19 după ce a participat la o emisiune tv, iar realizatorul a fost testat pozitiv la noul coronavirus. Este vorba despre Silviu Mănăstire care a confirmat că a fost pozitiv. Premieul a participat marți la emisiunea acestuia.

„Participarea premierului Ludovic Orban la evenimentele programate în cursul zilei de astăzi, 5 octombrie a.c., a fost suspendată urmare a faptului că una din persoanele alături de care s-a aflat în aceeași platou de televiziune, în cursul săptămânii trecute, a fost confirmată pozitiv, duminică, la testul pentru noul coronavirus.

loading...

Premierul Ludovic Orban a solicitat în această dimineață efectuarea unui test la cerere pentru noul coronavirus. Premierul nu a manifestat simptome specifice infectării cu noul coronavirus. Până la primirea rezultatului, premierul a suspendat întâlnirile fizice cu alte persoane”, se arată într-un comunicat al Guvernului. Premierul s-a izolat la birou pentru moment.

Ulterior, Radu Tudor a postat pe blogul său următorul mesaj: „În urma comunicatului de presă privind testarea premierului Ludovic Orban pentri COVID19, s-a aflat cine este persoana pozitivă care a intrat în contact cu primul ministru într-un studio de televiziune.

Este vorba despre realizatorul B1 TV, Silviu Mănăstire.

Acesta a primit rezultatul testului sâmbătă, după ce vineri și-a pierdut gustul și mirosul. El a fost imediat să se testeze și s-a autoizolat.

„Le doresc însănătoșire grabnică tuturor celor infectați cu noul coronavirus”, a conchis Radu Tudor.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *