luni, octombrie 26

România FIERBE. PROTEST antiguvernamental în Piața Victoriei

Miercuri, 7 octombrie, se anunță un mega protest în Piața Victoriei. Oamenii care lucrează în sectorul HoReCa își exprimă nemulțumirea pentru închiderea restaurantelor. Protestul are loc miercuri, 7 octombrie, în Piața Victoriei, de la ora 20.00. Managerul Ninel Dănilă, unul dintre oamenii care vor protesta astăzi, a lansat niște întrebări după ce s-a decis închiderea restaurantelor:

”Întrebări fără răspunsuri:

loading...

1. Cum e posibil sa fim închiși de pe o zi pe alta?

2. Ce se întâmpla cu chiriile?

loading...

3. Ce se întâmpla cu taxele aferente acestei perioade?

4. Ce se întâmpla cu marfa perisabilă din stoc?5. In cât timp se plătește Șomajul tehnic?

6. Exista variante de ajutor din partea statului pentru acesta perioada ?

7. Cum procedam cu creditele, leasingurile pentru echipamente și celelalte plăti pe care nu le putem onora?”

Cafenelele, restaurantele, cinematografele și teatrele din București se închid de miercuri, a decis marți Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență. În jurul școlilor trebuie purtate măștile.

”:))))))))))))) poza de pe pagina Institutului de Statistică! Horeca pe ultimul loc dar prima sancționată! Deja încep să cred în conspirații. Bătaieeee de joc! Rușine guvernului… (inclusiv antreprenorilor care înghit absurditatea asta)!”, a scris si Stefan Mandachi pe pagina de socializare.

 

 

 

loading...

1 Comment

  • Bunicul

    Stati lin, ca nu „fierbe ” nimeni , Marea majoritate a Romanilor nu se mai lasa pacaliti de niste CACATI ce incearca din rasputeri sa ii manipuleze. Si mai ales, nu uitati , Romani , nu sufera jegurile de Tradatori platite de Moscova via Sputinic sau mai stiu eu ce site de caca..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *