vineri, octombrie 23

S-a aflat ce a încercat să ASCUNDĂ Guvernul Orban

Mii de părinţi, elevi şi profesori sunt bulversaţi. CNSU a decis închiderea şcolilor în care sunt organizate secții de votare pentru alegerile locale din acest an. Mai mult, se zvoneşte că şi după alegeri învăţământul se va muta în on-line.

Deşi încă de săptămâna trecută mii de elevi au fost anunţati că vor intra excusiv online de joi, pentru a pregăti şcolile pentru alegerile locale 2020, astăzi Consiliul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a luat o decizie de ultimă oră care a bulversat mii de elevi, părinţi şi profesori.

loading...

CNSU a adoptat astăzi Hotărârea numărul 46 privind suspendarea activităților didactice în unitățile de învățământ preuniversitar în care sunt organizate secții de votare pentru alegerile locale din anul 2020 începând cu data de vineri 25.09.2020 până la data de marţi 29.09.2020 inclusiv.

Întrebat de jurnalişti, de situaţia şcolilor care continuă să se închidă după ce copiii sau profesorii sunt depistaţi pozitiv cu coronavirus, Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a răspuns că oricum acestea se vor închide de luni, după alegeri.

loading...

”Vineri, Dna Anisie a dat un ordin către inspectorate, că după alegerile locale se va face învăţământ online, uitând că 800.000 de elevi nu au acces la internet, respecitv 5000 de localităţi. Deci totul, absolul tot ce se face în aceasta perioadă, nu fac decât electoral. Şcolile le vor închide după alegeri, lucru evident, altfel de ce trebuia să dea această circulată?”, a declarat Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, într-o conferinţă de presă.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *