sâmbătă, noiembrie 28

S-a DECIS ce se întâmplă la Sectorul 1. Judecătorii au dat DECIZIA

Clotilde Armand a fost validată ca primarul S1. Probele pare că nu au avut importanta. Decizia nu este definitivă. Daniel Tudorache poate contesta. El susținea că alegerile locale la Primăria Sectorului 1 ar trebui să fie reluate, mai ales după ce a depus în fața judecătorilor probe care ar dovedi că au fost fraudate rezultatele. Daniel Tudorache, primarul încă în exerciţiu al Sectorului 1, a susținut că se așteaptă ca judecătorii să dea verdictul de reluare a alegerilor locale pentru această primărie.

”Ținând cont că noi ne dorim o Românie normală, mă aștept la o decizie normală. La o decizie de invalidare a mandatului și de reorganizare a alegerilor la Sectorul 1, pe data de 1 noiembrie, la două săptămâni așa cum spune legea. Softul este una dintre problemele pe care le-am constatat, dar nu e singura pe care am prezentat-o săptămâna aceasta la judecătoria Sectorului 1. Sperăm ca decizia să fie în consecință cu faptele petrecute în perioada de după alegeri pentru că tot ce s-a întâmplat și tot ce am prezentat noi instanței, faptele s-au petrecut după data de 27, deci după ce buletinele au fost numărate în secțiile de votare.

loading...

Eu vă spun ce am constatat. Primele semne de întrebare au apărut de la numărătoarea paralelă, a PSD-ului, unde aveam un plus de vreo 200 de voturi, la PNL era tot așa un plus de vreo 145 de voturi, dar în final în baza AEP Clotilde ar fi avut 1000 de voturi în plus. Deci atunci mi s-au aprins multe multe beculețe”, a declarat Daniel Tudorache la România TV.
Judecătoria Sectorului 1 este aşteptată să se pronunţe, joi, asupra rezultatului alegerilor locale pentru primăria de sector. Rezultatul scrutinului a fost contestat de primarul în funcţie, Dan Tudorache, după ce în spaţiul public au apărut imagini de natură să susţintă ipoteza fraudei electorale.

 

loading...
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *