duminică, noiembrie 1

S-a lămurit totul. Ce se intâmplă cu concediile

Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, i-a sfătuit pe cei care intenţionau să plece din ţară să nu îşi facă planuri. Raed Arafat declară că nu i-ar sfătui pe români să îşi cumpere concedii în străinătate din cauza lipsei de predictibilitate.

”Vă spun foarte direct şi sincer: hai să ne uităm care e situaţia, nimeni nu ştie ce va fi într-o lună, două, trei. Nimeni. Deci riscul este să-ţi iei bilet, să plăteşti banii şi în final să nu ajungi acolo, cine doreşte să facă ceva mai bine rămâne în ţară şi organizează în ţară, să putem ce putem organiza, dar riscul de a face planuri cu plecat în alte ţări este unul semnificativ, fiecare face cum crede, dar trebuie să înţeleagă că există şi riscul ca ţara respectivă să impună restricţii, nu neapărat România, şi să nu poată să ajungă”, a spus Raed Arafat.

loading...

Noile cazuri de coronavirus au depășit în România, în ultimele 24 de ore, 4.000. Sunt 66 de decese noi și 686 persoane internate la ATI. Capitala conduce la numărul de infectări, iar rata de infectare a ajuns la 2,82. Până miercuri, 14 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 164.477 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19).

 

loading...
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *