sâmbătă, octombrie 24

S-au organizat bine alegerile. Un primar din Vâlcea a fost validat în altă localitate decât cea în care a candidat

Ion Streinu, ales primar în localitatea Şirineasa, judeţul Vâlcea, s-a trezit validat de magistrați ca primar în stațiunea balneară Băile Olănești, transmite Observatornews, care citează televiziunea locală VTV.

Ion Streinu a fost reales ca primar în localitatea Șirineasa din judeţul Vâlcea cu peste 55%, conform datelor de la Autoritatea Electorală, însă judecătorii l-au validat primar în staţiunea balneară Băile Olăneşti. Edilul a înştiinţat judecătoria de eroare produsă.

loading...

”Am fost validat, dar dintr-o eroare, este o mică problemă, pentru că m-au validat primar la Băile Olăneşti. Deci, trebuie să mă duc să-l trimit pe Vasilache (Sorin Vasilache este primarul reales din Băile Olăneşti – n.r.) să rămân în locul lui”, spune Ion Streinu.

Acesta a adăugat: „”Acum am semnat o adresă către completul de la judecătorie, să revină şi să menţioneze Şirineasa în loc de Băile Olăneşti. Nu ştiu dacă omologului i-ar conveni ca salariu. Se mai întâmplă şi lucruri din acestea, ne amuzăm, dar numai cine nu munceşte nu greşeşte, nu trebuie să ne supărăm pe nimeni”.

loading...

 

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *