luni, octombrie 26

SCANDAL în direct: Bă PORCULE, băi mincinosule, de ce minți?

Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei, și Tănase Stamule, consilier de stat în Cancelaria Premierului, s-au certat în direct la RealitateaPlus, potrivit dcnews.ro. Stamule a fost întrebat de prezentatoarea știrilor ce căutau acei oameni în Biroul Electoral al Sectorului 1 și de ce au umblat cu sacii de voturi. Atunci când Stamule a spus că a fost vorba doar despre o renumărare a voturilor, Aurelian Bădulescu a răbufnit.

Tănase Stamule: Deci, eu am fost în Biroul Electoral al acestui sector și luni și marți. Cunosc foarte bine situația de acolo.

loading...

Aurelian Bădulescu: Nu vă e rușine domnilor. Ne-ați furat!

Tănase Stamule: În sectorul 1 sunt 156 de secții de votare. 155 au fost depuse până luni dimineață și au fost închise procesele verbale.

loading...

Aurelian Bădulescu: Răspunde domnule ce căutau ăia acolo, nu ne pierde cu din astea!

Tănase Stamule: Lăsați-mă să vorbesc, domnule Bădulescu. Pentru că a fost aglomerat, au fost chemați mai târziu. Au venit 11 președinți fără procesele verbale numărate. S-a decis să se renumere secțiile unde nu se coincidea procesul verbal. Au fost chemați toți membrii partidelor din acele secții de votare la Biroul Electoral și s-au așezat în birou și au renumărat voturile. Au trebuit luați sacii și numărate voturile în altă cameră. La numărare au fost prezenți reprezentanții BES și reprezentanții tuturor partidelor.

Aurelian Bădulescu: Băi mincinosule, cum să spui așa ceva. Bă porcule, băi mincinosule, de ce minți!

Tănase Stamule: Eu cunosc două persoane care erau în acea filmare, sunt candidați USR, iar cealaltă filmare…

Aurelian Bădulescu: Eu vă spun că pe imagini se vede că persoane neautorizate au intrat în camera cu voturile și au ieșit cu saci în care se aflau voturi.

 

loading...

2 Comments

  • ce sa mai zica cetateanu …neturmentat. nici in Uganda, nici inCongo , nici in America de Sud nu se mai petrec asemenea ..scenarii.. suntem o tara ..de…de ce ?? nu zac ca mi este rusine..suntem coada EUROPEI..noi cei mai elevati, cei mai frantzuziti ..cei mai poponari..imi este rusine ca sunt ROMAN fdar inca siuport..magaria, impo,kitetea, agresivitatea , incultura s toati omniprezente..asa ca ..trebe sa traiesc…su nu va injur ca s la fel da spurcat la gura ca si ceilalati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *