miercuri, octombrie 21

Scandal infernal! Analistul Bogdan Chirieac: Azi era ARESTAT!

O filmare apărută pe rețelele de socializare îl arată pe co-președintele USR PLUS Dan Barna la Biroul Electoral al Sectorului 1. Astfel, deși legea îi interzice clar, Dan Barna s-a prezentat la Biroul Central pe fondul acuzațiilor de încercare de fraudare a votului, făcute de Clotilde Armand la adresa social-democratului Dan Tudorache.

„Dacă Marcel Ciolacu era în seara respectivă în Biroul Electoral al Sectorului 1, azi era arestat! Deci era luat, i se cerea Camerei Deputaților reținere și arestare preventică, erau acuzații internaționale că a furat, că a fugit cu voturile într-un sac. Deci din capul locului vorbim despre o gravă ilegalitate în proces electoral, într-un oraș, că Sectorul 1 e cât un oraș mare. Există grave suspiciuni de fraudă! Domnul Barna, cu toată dragostea, nu avea ce să caute acolo! Este o infracțiune, oricum ați lua-o!”, a declarat Bogdan Chirieac, în direct la România TV.

loading...

„Eu mă aștept ca doamna Armand să-i facă plângere la DNA pentru faptul că domnul Barna a intrat în Biroul Electoral de Sector, nu?! Că dânsa e responsabilă cu plângerile penale”, a spus el.

Întrebat dacă auto-sesizarea se pune, Bogdan Chirieac a continuat: „Nu, în cazul de față mă îndoiesc foarte tare. Eu cred că sunt alte interese aici, mai profunde, prea e pe față, prea se întâmplă lucrurile astea pe față. Aici e vorba despre altceva! Un personaj controversat cum este doamna Clotilde Armand, împinsă în față dincolo de limite, dincolo de toate limitele, și legale, și morale, aici trebuie să fie altceva la mijloc. Și o să aflăm!

loading...

Eu aș vrea să văd sacii de la Sectorul 1, dacă mai sunt sau nu mai sunt! Ar trebui să cerem să ni se arate lucrul acesta, că până la urmă nu este un secret de stat! Votul trebuie să fie liber și corect. Și vreau și eu să știu de ce liderii USR au fost acolo unde nu trebuiau să fie, în Biroul Electoral S1 și de ce se opun renumărării?”.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *