sâmbătă, octombrie 24

Scandal între jurnaliști. Dan Andronic: Un BIȘNIȚAR de presă. Se jură că n-a luat ȘPAGĂ

Jurnalistul Dan Andronic își continuă războiul cu Sabin Orcan. ”Sabin BOrcan se jură că n-a luat șpagă ca să publice niște anchete despre useristul Stelian Ion”, a scris Dan Andronic pe pagina de socializare.

”Neluând în considerare străvechea zicală potrivit căreia chelul își pune mâna în cap, sunt de acord cu zbaterile sale: el primește de pomană, nu ia șpagă! Promit să detaliez mâine, că prea l-am lăsat pe bișnițarul ăsta să se dea jurnalist de investigații.  Dacă este atât de talentat îl provoc pentru a 30-a oară să își descopere diploma de absolvire a facultății de jurnalism, că doar se dă intelectual.

loading...

BOrcane, ca să fiu cinstit nici 12 clase de liceu nu-s de lepădat. Măcar ai învățat să semnezi chitanțele când luai mormanul de la „coruptul” de Patriciu, apoi de la „pușcăriașul” de Adamescu.
Chiar așa, doar nu crezi că ăia care-ți plătesc licența la Newsweek te consideră vreun Brunea Fox?”, a scris jurnalistul Dan Andronic postând un articol potrivit căruia directorul Newsweek, Sabin Orcan, şi-a falsificat biografia în legătură cu studiile.

”Pe numele său adevărat Sabin Borcan, cel care se prezintă Sabin Orcan a început să bâzâie prin lumea mass-media încă din anii ’90. Îl apasă, însă, o minciună pe care a tot ascuns-o de cititorii săi, negând cu vehemență atunci când i s-a spus că nu se pricepe chiar la orice: Nu are facultate, nici de jurnalism, nici de alt fel. N-ar fi nicio nenorocire că nu are, dar MINCIUNA e greu de tolerat la un jurnalist care pune la zid plagiatorii.

loading...

Sabin Orcan este directorul Newsweek, o revistă românească sub franciza unui cunoscut brand internațional. Extrem de virulent atunci când vine vorba de plagiate sau minciunile politicienilor, este un exemplu perfect de traseist în presă. Dar nu numai. O investigație a Evz.ro a scos la iveală modul în care acesta a mințit în legătură cu studiile sale. Sabin Borcan, pe numele său real, a pretins că a absolvit cursurile unei școli care nu-l are printre absolvenți. Declarațiile sale publice sunt în contradicție cu documentele oficiale la care Evz.ro a avut acces.

Cu alte cuvinte, Sabin Orcan sau Borcan, nu apare printre absolvenții instituției de învățănmânt superior la care pretinde că a terminat studiile post-liceale. Un exemplu stupefiant de minciună în presă. Sau cum ar spune cei care i-au acordat franciza cu atâta generozitate, avem de-a face cu Fake News!”, se arată în evz.ro.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *