vineri, octombrie 30

Scandal între Tolontan și Chirieac: Afirmații MINCINOASE

”Omul ăsta ar trebui să ia Pulitzer-ul pentru fake news”, a susținut Bogdan Chirieac despre Cătălin Tolontan. Analistul lansează acuzatii dure la adresa jurnalistului de la Libertatea.

”Dar, paradoxal, în editorialul în care îi dă dreptate lui Chirieac, Tolontan îl și atacă, lansând afirmații mincinoase la adresa acestuia și a site-ului DCNews, în loc să-i mulțumească pentru idee”, potrivit unui articol din dcnews.ro. Publicația notează că ”Tolontan are o obsesie: Bogdan Chirieac și site-ul DCNews, introduși la grămadă într-o listă de instituții media pe care ”procurorul de serviciu” al net-ului le acuză de defăimarea lui Nicușor Dan. La fel ca în unele rechizitorii ale procurorilor de elită, care amestecau, la grămadă, fapte reale și inventate, pentru a obține o condamnare la televizor, în locul uneia bazată pe dovezi.”

loading...

Bogdan Chrieac, după ce a văzut ce a spusTolontan, a dat următoarea replică: ”Dl. Tolontan, de la tabloidul cehesc sau rusesc, nu mai știu, Libertatea, mă acuză pe mine și DCnews că am publicat un fake news despre Nicușor Dan. Ca de obicei, nu își poate susține afirmațiile mincinoase. Nici n-am ce să comentez…doar că Tolontan e, ca de obicei, magistral în a construi un fake news. La fel ca în cazul Hexifarma.

După ce a trimis un om la moarte și a lăsat un copil fără tată, după ce a fost eliminată o firmă românească din piață, printr-un scandal bine întreținut de Tolontan, subiectul a dispărut, nu ați mai auzit nimic de Hexifarma. Dacă s-ar acorda Pulitzer-ul pentru fake-news, n-am nicio îndoială că omul acesta ar fi laureatul premiului”.

loading...
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *