sâmbătă, octombrie 24

Scandalul ”Rareș Bogdan” a luat amploare. Preşedintele de onoare al Asociaţiei Magistraţilor, REACȚIE

Europarlamentarului PNL Rareș Bogdan a lansat un atac deșănțat la adresa Avocatului Poporului, după ce Renate Weber a vorbit despre sesizările pe sănătate.

„Aceasta nenorocita ordinara, agent de influența împotriva Statului Roman, numita de Dragnea și Tariceanu ca Avocat al Poporului, mizerabila care a BLOCAT aplicarea Legii prin care am tăiat pe 28 Ianuarie PENSIILE SPECIALE, prin sesizarea făcută la o Ccr in care 8 din 9 judecători sunt beneficiari de pensii speciale, continua ticăloșiilor!!!!”, a scris Bogdan pe pagina sa de Facebook. Acesta se pare că a și vrut să lase impresia că presa face un Fake news in privinta lui si si-a editat postarea fara a spune nimic dar capturile exista.

loading...

loading...

 

Preşedintele de onoare al Asociaţiei Magistraţilor din România, Viorica Costiniu, a reacţionat după afirmaţiile făcute de Rareş Bogdan la adresa Avocatului Poporului, Renate Weber. Fostul judecător îi cere premierului Ludovic Orban să se delimiteze public de europarlamentarul PNL. Viorica Costiniu i-a transmis premierului într-o scrisoare deschisă că libertate de exprimare nu înseamnă termeni ai unui limbaj de joasă speţă şi atacul verbal în locul cuvintelor.

Fostul magistrat spune că „mesajul politicienilor certaţi cu morala, inclusiv cea politică daca ea mai supravieţuieşte, îndeamnă la lipsă de respect faţă de autorităţile statului, a celor care le conduc şi le reprezintă, îndeamnă, în mod josnic, la o conduită de derbedeu, de huligan care unui om de rand i se impută imediat prin lege, prin morală şi lipsa celor 7 ani de acasă.”

„Vă cer dle Prim ministru, după ce veţi lectura ştirea care mi-a provocat o stare de silă faţă de cum se desfăşoară viaţa politică şi în aceste vremuri, să verificaţi veridicitatea acesteia şi, în cazul în care ea este reală, să sancţionaţi public şi să vă delimitaţi de cel care, coleg de partid fiind, huiduie o autoritate a statului, conducerea acesteia”, scrie fostul magistrat.

Preşedintele de onoare al Asociaţiei Magistraţilor din România îi cere lui Ludovic Orban să îşi „readucă urgent politicienii la ordine pentru un comportament decent, respectuos, exemplu pentru toţi cei care, indiferent de partid sau nuanţa politică nu reuşesc să se desprindă prin limbaj şi atitudine de periferia societăţii.”

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *