sâmbătă, octombrie 24

Sector 1. Imaginile care aruncă în aer alegerile

Liderul USR, Dan Barna, a fost filmat în interiorul Biroului Electoral, Sector 1. Acest lucru este interzis.  Zeci de susținători ai PSD se află miercuri dimineață în fața Biroului Electoral Sector 1 și strigă „Renumărare!” sau „Transparență!”

Dan Tudorache, primarul în funcție al sectorului 1, se află și el la BES1 dar în exterior și a spus pentru Digi24 că protestează aici pentru că, dacă Biroul Electoral Central va lua decizia de renumărare a voturilor, atunci acest lucru se va face acolo. „Buletinele de vot sunt aici”, spune Tudorache.

loading...

„Sper să se ia o decizie favorabilă pentru renumărare. Am fost acuzat (de Clotilde Armand, n.red.) că aș fi fraudat alegerile, nu vrea să vadă dacă le-am fraudat sau nu? Dacă se va demonstra că este mai mare de 1.000 de voturi, cât au constatat cei de la AEP, atunci cu siguranță e o mare problemă… sau va fi mai mică. Cred că le e frică de pierderea alegerilor după renumărare”, a mai spus Dan Tudorache.

„BEC va decide renumărarea nu numai pentru sectorul 1, au mai fost solicitări din toată țara, bănuiesc că va da curs solicitărilor tuturor partidelor. Vă spun doar un temei legal: eu am pus mâna pe un proces verbal semnat în alb de toți reprezentanții unui partid, a fost prezentat și la politie, îmi puteți explica cum a ajuns un proces verbal semnat în alb? Și urma ulterior să fie completat cu ce cifre doresc”, a susținut el.

loading...

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *