joi, octombrie 29

Selly, REPLICĂ pentru Anisie: Nu vă e, doamnă, un pic RUȘINE? Am eu

Ministrul Educaţiei a confirmat că va participa vineri la o întâlnire cu vloggerul Selly pe tema educaţiei, dar după câteva ore s-a răzgândit. Anisie a spus că nu poate veni la dezbatere „din cauza cazurilor numeroase de COVID-19”, dar va trimite în locul său pe altcineva. „Am eu faţă de prost?”.

Vloggerul craiovean, Andrei Şelaru, anunţase pe canalul său de youtube că vineri la ora 15,00 se va întâlni cu Monica Anisie. „Îi voi cere doamnei ministru să pună bazele unei schimbări reale în educaţie, pentru că ştim că de 30 de ani s-au schimbat doar miniştrii şi companiile care fac manualele… Avem 44% analfabeţi funcţionali, iar dacă nu schimbăm acum direcţia greşită în care ne aflăm o să fie foarte grav, pentru că dintr-o educaţie precară pleacă toate problemele acestei ţări’, a fost mesajul lui Selly imediat ce a aflat că Ministrul Edicaţiei a acceptat să fie faţă-n faţă cu el. Dezbaterea urma să fie transmisă live de PRO TV, dar putea fi urmărită şi pe canalul de YouTube al vloggerului.

loading...

Vloggerul Selly i-a dat replica ministrului Monica Anisie, după ce i-a anulat întâlnirea pe ultima sută de metri.

„După ce ieri, ministrul Monica Anisie a confirmat că vrea să participe la o dezbatere cu mine, ba chiar a zis că e încântată să ia parte la o astfel de dezbatere, astăzi s-a răzgândit (…) Nu vă e, doamnă, așa, un pic rușine să ne anunțați că veniți și apoi să ne lăsați baltă? Nu e penibil să vă fie frică să vă întâlniți cu un puști de 19 ani? Am eu față de prost să vă cred că motivul real pentru care nu mai veniți e COVID-ul? Dacă ăsta e motivul de ce nu facem dezbatere online, eu de aici, de la mine de acasă, dvs. de la Minister… nu trebuie să ne vedem.

loading...

Și dacă într-adevăr e un risc ridicat, de ce vă trimiteți secretarul de stat? Adică secretarul de stat să ia COVID-ul, iar dvs. să fiți în siguranță?! Asta face un lider, asta înseamnă grija față de angajații dvs?!”, a spus Selly în vlogul postat pe YouTube.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *