luni, octombrie 26

Silviu Mănăstire, ATAC la Tolontan: ”A prestat și el pentru interlopi”

Jurnalistul Silviu Mănăstire publică pe pagina de Facebook a emisiunii „Dosar de Politician” o postare dură la adresa lui Cătălin Tolontan.

„Am aflat ca deontologul Tolontan se interesează de viața mea privată și de obiceiurile mele gospodărești. De exemplu, nu îmi place sa țin gunoiul in ghene ilegale.

loading...

Pentru ca Tolontan îmi caută prin gunoaiele mele private (la propriu) am găsit și eu una din înregistrările care dovedesc interacțiunea dintre interlopul Mitrache Câine, omul clanului Sportivilor, cel cu hogeagul ilegal din parcul Orășelul Copiilor, și deontologul Tolontan. Mitrache Câine își amenința rivalii din parc cu dezvăluiri făcute de Tolontan in Libertatea, ceea ce s-a și întâmplat. Tolontan a prestat și el pentru interlopi așa cum din păcate a făcut și Nicușor Dan.

Avem asadar dovada ca Mitrache Câine a fost sursa de presa a “așa-ziselor dezvăluiri” făcute de Tolontan in Libertatea. Și ca o parte din presa a făcut și ea lobby pentru gruparea de dubioși din jurul lui Mitrache, din care se remarca fostul șef al agenției naționale Antidrog, Costi Negoita. Care șef de poliție are nevasta taman administrator la Piața Reșița, epicentrul traficului de țigări și droguri din sectorul 4.

loading...

O dedicatie pentru Tolontan, căutătorul in gunoaie…„,  scrie Silviu Mănăstire. Reamintim ca in iunie Cătălin Tolontan scria că site-ul lui Silviu Mănăstire (psnews.ro) apără clanurile din sectorul 4 și scrie articole cu titlul: “Daniel Băluță: Cu ajutorul artei urbane, sectorul nostru devine mai vesel și parcă mai tânăr”

Mitrache Câine își amenința rivalii din parc

Am aflat ca deontologul Tolontan se interesează de viața mea privată și de obiceiurile mele gospodărești. De exemplu, nu îmi place sa țin gunoiul in ghene ilegale. Pentru ca Tolontan îmi caută prin gunoaiele mele private (la propriu) am găsit și eu una din înregistrările care dovedesc interacțiunea dintre interlopul Mitrache Câine, omul clanului Sportivilor, cel cu hogeagul ilegal din parcul Orășelul Copiilor, și deontologul Tolontan. Mitrache Câine își amenința rivalii din parc cu dezvăluiri făcute de Tolontan in Libertatea, ceea ce s-a și întâmplat. Tolontan a prestat și el pentru interlopi așa cum din păcate a făcut și Nicușor Dan.Avem asadar dovada ca Mitrache Câine a fost sursa de presa a “așa-ziselor dezvăluiri” făcute de Tolontan in Libertatea. Și ca o parte din presa a făcut și ea lobby pentru gruparea de dubioși din jurul lui Mitrache, din care se remarca fostul șef al agenției naționale Antidrog, Costi Negoita. Care șef de poliție are nevasta taman administrator laPiața Reșița, epicentrul traficului de țigări și droguri din sectorul 4.O dedicatie pentru Tolontan, căutătorul in gunoaie…

Publicată de Dosar de Politician pe Miercuri, 23 septembrie 2020

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *