marți, decembrie 1

Situatia e GRAVĂ. Avocatul Gheorghe Piperea, semnal de alarmă

”Autoritățile pandemice au luat-o pe panta deciziilor ireversibile și fatale : proaste, și mai proaste, dezastruoase, catastrofale, fatale”, potrivit avocatului Gheorghe Piperea. România înregistrează noi recorduri negative în lupta cu COVID-19. Numai în ultima zi au fost depistate 8.651 de cazuri noi, cu aproape o mie mai mult față de bilanțul precedent, dintr-un total de 35.964 de teste. Numărul persoanelor decedate în 24 de ore este cel mai mare de până acum: 146 de morți, iar la terapie intensivă este tot o cifră record: 1.001 pacienți.

”Auziți și voi : închid piețele agro-alimentare, dar lasă super-market-urile deschise; implică armata în vaccinarea silită a populației; țin școlile închise pe termen nedefinit și, totuși, insistă pentru alegeri pe 6 decembrie; interzic Crăciunul; opreac orice alt debușeu care ar fi putut dezamorsa oala sub presiune; și, cică, noi suntem vinovați pentru tot, răspândirea virusului scăpat de ei de sub control fiind cauzată de orice altceva, cu excepția prostiei și imposturii proprii. Nu mai poți pretinde lumii să îți respecte ordinele tâmpite și inutile, mai ales când ignori cu grație psihologia masei de oameni furioși care văd că nu se mai simt în siguranță, nici sanitar, nici economic, nici fizic, pe stradă”, a scris avocatul. Și realizatorul Dragos Pătraru a reactionat pe reteaua de socializare dupa aparitia acestor date.

loading...

”8651. Absolut normal, dacă avem în vedere modul în care se multiplică virusul, absența totală a DSP-urilor din peisaj, indisciplina oamenilor și faptul că, de mai bine de o lună, nu există măsuri concrete din partea Guvernului, ci doar gargară la televizor. Iohannis pare aterizat dintr-o altă lume, dacă te iei după declarații el conduce cel puțin Germania, iar Orban și Tătaru și ceilalți doar mint și anunță măsuri inutile, precum interzicerea circulației în parcuri noaptea. Mai au să închidă noaptea librăriile.

Incompetenții care ne conduc prin această pandemie pur și simplu cred că dacă se uită în altă parte problema nu există. E din ce în ce mai clar că singura lor idee este să trecem de 6 decembrie fără luarea unor măsuri care ar putea să pună sub semnul întrebării desfășurarea alegerilor.

loading...

Mișto e liniștea asta care domnește în țară. Vă dați seama cam care era nivelul de nemulțumire dacă la putere nu era guvernul președintelui? Mvai, nici nu vreau să mă gândesc ce spume ar fi fost, ce sânge pe pereți, ce acuzații de crimă. Așa, nimic, mucles. Ne uităm la președinte când spune că îl întristează numărul mare de morți și-l credem când ne spune că ”ce s-a putut face s-a făcut”, în timp ce medicii își urlă disperarea, pacienții sunt ținuți ca animalele în spitale, încuiați în saloane și privați chiar și de apă, iar cetățeni cu zile, mame, tați, bunici, mor pentru că nu există ”matereale”!
A, și ne interesează mult mai mult rezultatul alegerilor din Statele Unite, subiect pe care românii s-au împărțit în două tabere și aruncă cu rahat unii în alții cu o energie care arată că virusul i-a prăjit de tot pe mulți, a scos animalele din ei! WTF?”, a scris Dragos Pătraru.

 

loading...

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *