vineri, octombrie 23

Situatia se complica la Secorul 1. Tudorache, REPLICA pentru Armand. Avocatii INTERVIN

Situaţie inedită la Primăria Sectorului 1. Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, susține că a câștigat un nou mandat: ”Am în plus 200 de voturi față de Clotilde Armand”.

”Colegii meu au terminat numărătoarea paralelă. Avem 200 de voturi în plus la primar Sector 1. M-am interesat câte procese verbale au fost introduse la Biroul Electoral Central. Au fost introduse 70 de secţii de votare din cele 166.

loading...

Aşteptăm să fie introduse toate procesele verbale de la cele 166 de secţii de votare. BEC-ul va spune dacă eu voi fi primarul Sectorului 1. Aştept rezultatul oficial. După ce vor fi introduse toate secţiile de votare, atunci BEC-ul ne va spune.

Noi avem procesele verbale aceleaşi ca şi cele introduse la BEC (…) Întradevăr, 200 de voturi sunt puţine. Acum patru ani, am câştigat cu 1700 de voturi, dar ştim foarte bine că şi un vot contează diferenţa. Eu am numărat toate procesele verbale, deci nu e vorba de depăşit sau nu.

loading...

Dan Tudorache (PSD) a transmis un mesaj ferm după ce candidatul USR-PLUS la Primăria Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, a acuzat o tentativă de fraudă electorală.

„Dan Tudorache este în direct cu noi. Am văzut postarea pe Facebook a lui Clotilde Armand. (…) Acuzația directă la adresa dumneavoastră este că ați încercat să modificați procesele verbale de la alegeri”, a spus Sabina Iosub, luni, la Antena 3.

„E o mare prostie! Cum să faci așa ceva?! Deci, ca să ai un proces verbal, trebuie să ai o ștampilă a secției de votare. Hai să fim serioși! Cred că nu știe ce vorbește sau se află în treabă”, a spus Dan Tudorache.

„Nu e nimic ilegal”, a subliniat acesta.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *