luni, octombrie 26

Sociolog: PSD va face pe dracu’ in patru sa evite sa ajunga la guvernare. Vor conduce …

Sociologul Mirel Palada anunta ca Romania va fi guvernata cu certitudine de PNL si USR PLUS intrucat „PSD va face pe dracu’ in patru sa evite sa ajunga la guvernare”.

„Cartile sint facute deja. PSD va face pe dracu’ in patru sa evite sa ajunga la guvernare. Evident ca incearca sa evite cu orice pret sa guverneze in combinatia letala criza sanitara / criza economica. Deja PSD se pregateste pentru inca patru ani in opozitie. Pretul platit pentru a evita glontul unor masuri drastice. Ca de obicei, in vremuri de criza Romania va fi guvernata de tabara anti-PSD, care nu stie altceva decit masuri timpite, pro-ciclice. PSD se pastreaza pentru vremuri bune, cind va distribui din nou plus-valoarea vremurilor de prosperitate.

loading...

Drept pentru care, indiferent de cite cazuri de covid vom avea in urmatoarele saptamini, decizia e deja luata, scrisa in piatra, consecinta intelegerii ambelor tabere politice: alegerile vor avea loc la termen, in 6 decembrie. Nu conteaza citi vor fi infectati, citi vor muri. Dupa cum spunea un distins conducator cu citiva ani in urma: a trebuit sa moara oameni ca sa facem alegeri la termen.

Pe urma tara va fi guvernata de alianta PNL USR PLUS. Principalii cistigatori: iezii tineri si veninosi de la USR PLUS, care-si vor devora pe dinauntru gazdele politice generoase si naive. O sa fie ca in scena din Alien, cind ala micu’ iese cu singe si pofta din pieptul lu’ ala mare si prost, care credea ca totul e bine.

loading...

N-o sa fie bine. PNL o sa iasa ranit puternic ca urmare a guvernarii in timp de criza. Iar USR PLUS vor profita sa creasca mari pe osinza si pe cadavrul liberalilor. Sa fie primit. Ghinion”, sustine Palada intr-o postare pe Facebook.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *