vineri, octombrie 30

SONDAJ. Cifre devastatoare pentru Emil Boc

Sorin Naș, președintele Forța Națională, a spus care sunt șansele lui Emil Boc de a câștiga alegerile locale în urma unui sondaj efectuat în luna iunie, în exclusivitate pentru DC NEWS.

„La Cluj lucrurile stau puțin diferit sau puțin mai mult față de imaginea de ansamblu și asta pentru că reprezintă un avantaj în ceea ce mă privește pentru că atenția mass-media este focalizată pe alegerile de la București. Mergând pe aceeași idee pe care ați enunțat-o că la Cluj oricum Emil Boc câștigă.

loading...

Noi am făcut un sondaj la începutul lunii iunie când încă nu se cunoșteau candidații la Primăria Municipiului Cluj-Napoca în afară de Boc, desigur. Acel sondaj a relevat un lucru foarte interesant la întrebarea: „Dacă ar avea loc alegeri locale săptămâna viitoare, ați vota contra sau pentru Emil Boc, indiferent cine sunt ceilalți candidați?

Rezultatul a fost unul surprinzător. 44% au spus că votează pentru Boc, dar totodată 40% au declarat că votează sigur împotriva lui Boc indiferent cine sunt ceilalți candidați.”, a declarat Sorin Naș în exclusivitate pentru DC NEWS.

loading...
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *