vineri, octombrie 30

Sorina Matei după declarațiile lui Klaus Iohannis: A ieșit Maus să vă spună …

Jurnalista Sorina Matei a remarcat conferinta de presa jalnica sustinuta de președintele Klaus Iohannis. Ca de obicei, Klaus Iohannis nu a fost capabil sa spuna ceva concret si a inchis ochii la gafele teribile făcute de Guvernul Lui.

”A ieșit Maus să vă spună nimic cu școala nepregătită pentru copii. Că nu face față Anisie care spune nimic. Ah, și cică să nu uitați să-i votați. Că alegerile le-au pregătit. Să-i votați cu 2 mâini, să-i plătiți și să-i țineți pe scaun este prioritar pentru ei. A ieșit să vă spună că este pregătito-nepregătit. Ba că e pregătit, ba că să se ocupe Sică, ba că asta-i viața, ba că sunt situații de extremă urgență care trebuie rezolvate cu pregăteala, ba că îl încurcă legea- nu că sunt ăia ai lui Sică handicapați de nu pot să facă o licitație pentru 1 manual într-un an.

loading...

Și bineînțeles că să câștige PeNeLeu cu mandate istorice, deci să votați cu 10 mâini nepregăteala și întru democracy să dipară cumva mandatele PeSeDeu, și că el decide remanieri și România Ieducată o va implementa așa cum o implementează de 6 ani. Deci, nimic. Bine, pa, că io am treabă. De la 21.00 ne vedem pe Aleph să discutăm de treburi serioase de care nu se discută: de Bode, adormitul sirenelor de pe contrasens și de blockbusterul corruption in România”, a scris Sorina Matei pe pagina de socializare.

Reamintim ca in a doua partea a emisiunii Marius Tuca Show de pe Aleph News, jurnalista Sorina Matei va întoarce pe toate părțile cazul ministrului Transporturilor Lucian Bode, adormit pe contrasens.

loading...

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *