vineri, octombrie 23

Totul e GREU peentru Orban. Ce spune despre testarea membrilor secțiilor de votare

Membrii secțiilor de votare nu vor fi testați pentru depistarea COVID-19, a anunțat premierul Ludovic Orban, miercuri, la Galați, explicând faptul că România nu are posibilitatea de a-i testa pe toți cei care vor participa la procesul electoral de duminică.

„Este foarte dificil de pus în practică. Am mai auzit astfel de puncte de vedere. (…) Obligația centrelor de testare este aceea de a asigura testarea pentru cei care se află în situația de definiție de caz, cei care au simptome, cei care au istoric de deplasare, care au participat în situații unde au existat riscuri de infectare.

loading...

Fiind o capacitate limitată gândiți-vă că în fiecare birou de electoral de secție de votare sunt 11 reprezentanți ai partidelor. Calculați și dumneavoastră, înmulțiți cu câteva zeci de mii de votare secții de votare câte sunt în România, am ajunge la un număr extrem de mare pentru care nu ar exista efectiv capacitatate de testare”, a declarat Ludovic Orban.

Premierul Ludovic Orban și ministrul Transporturilor, Lucian Bode, au fost miercuri la Galați pentru a semna două contracte, unul privind realizarea Centurii Mari a Galațiului și a altul pentru Platforma multimodală din portul gălățean.

loading...

În ultimele 24 de ore au fost raportate 1.767 de cazuri noi de COVID-19, cel mai mare număr de până acum al infecțiilor cu coronavirus. Au fost făcute 24.544. Alți 47 de români infectați au murit, în timp ce la Terapie Intensivă sunt internați 498 de pacienți.

 

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *