joi, octombrie 29

Traian Băsescu: Mă cutremură câte am auzit despre Nicușor Dan / presă

Într-un interviu acordat SpotMedia.ro, Traian Basescu îl atacă dur pe Nicușor Dan și recunoaște că s-a înșelat în privință lui când l-a susținut să fie candidatul comun al dreptei. Iată principalele declarații ale lui Traian Băsescu:

Motivul inițial al candidaturii a fost reacția la faptul că ne-au păcălit liberalii. Acum în mod real vreau să fiu primarul Capitalei. Mi-am găsit motivația.
Nu se așteptau să candidez. Eu nu mai sunt ce am fost, știu asta foarte bine, dar nici nu sunt de lepădat.
Știu care e rezultatul alegerilor, îl intuiesc, șansele mele sunt minime. Dar pot să câștig respect prezentându-mă ca un profesionist.
Uitați-vă la primarii din Capitală! N-o să auziți la unul: am făcut. O să auziți: am cumpărat.
Asta au vrut ei să fie osatura candidaturilor dreptei? Ne-am conformat.

loading...

USR nu-l vrea pe Nicușor Dan câștigător, iar PNL a vrut să anexeze PMP ca pe PDL. Aici au rămas “băsiștii” ăia răi, greu de convins să-l schimbe pe Băsescu cu Ludovic Orban.
Nu am obiceiul să fac recomandări să fiu votat. Obiceiul meu e să-mi iau voturile, fără să întreb pe nimeni, fără să rog.
Câte am aflat despre Nicușor Dan după ce au apărut înregistrările mă cutremură. Dar cel mai tare mă cutremură lașitatea oamenilor care au suferit de pe urma lui Nicușor Dan.
Dacă îmi arătați o hârtiuță că instanța a zis că a fost ilegală îmi cer scuze de la dl Dan. Primăria Sectorului 4 nu avea nevoie de o hotărâre judecătorească.

Nicușor Dan are 400 de procese deschise între care 100 le-a închis prin înțelegerea părților. De ce stă pe sălile tribunalelor nefiind avocat? Ca să-i agățe pe cei pe care i-a împins în justiție sau pe avocații lor.
Nu vreau să spun că Nicușor Dan e mai corupt decât Firea. Doamne ferește!
În seara alegerilor vor fi dezamăgiți și susținătorii, și adversarii Gabrielei Firea.
Despre scandalul Petrov: Nu regret că am scris nota, e corectă și reală. Să părăsești nava e act penal mai grav în capitalism decât în comunism.

loading...
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *