luni, octombrie 26

Tudorache: Îmi dau demisia din toate funcțiile publice dacă Dan Barna …

Daniel Tudorache, candidatul PSD la primăria Sectorului 1, a făcut noi precizări cu privire la imaginile de pe camerele de supraveghere din camera în care se aflau buletinele de vot la Biroul Electoral al Sectorului 1. Daniel Tudorache a făcut precizări în direct la România TV cu privire la persoanele care au intrat în camera în care se aflau buletinele de vot de la Sectorul 1. Întrebat dacă șoferul său s-a aflat în încăpere, Daniel Tudorache a răspuns:

”Eu am văzut imaginile. Se spunea inițial că una dintre persoane este șoferul meu, șoferul meu era în dreapta mea. Deci o minciună mai mare ca asta nu există. Șoferul meu nu a intrat în BES niciodată pentru că nu avea de ce. Și doamna Clotilde spunea că șoferul meu era acolo în acea încăpere. Deci șoferul meu se afla lângă mine. Nu avea nicio legătură cu persoanele care au intrat în acea cameră. Doamna Clotilde minte precum respiră”, a declarat Daniel Tudorache.

loading...

Întrebat dacă președintele Biroului Electoral Sector 1, Sprîncu Nicolae, suspect de Covid-19, s-ar fi aflat în încăpere, Daniel Tudorache a mai precizat:

”Reprezentantul meu din Birou mi-a spus că unul dintre ei este domnul Sprîncu Nicolae. Eu nu îl cunosc și nici nu vreau să îl cunosc. Restul nu îi cunosc. Am înțeles că mai mulți sunt de la USR, ceea ce este ilegal”. Daniel Tudorache i-a lansat o propunere lui Dan Barna în cazul în care se va dovedi că șoferul fostului primar s-a aflat în camera cu buletinele de vot.

loading...

”Nici măcar nu se înțeleg în minciuni. Până acum credeam că doar Clotilde Armand minte, dar văd că și Dan Barna minte. Amândoi sunt doi mincinoși. Pot să îi spun ceva lui Barna, pentru mine nu mai este domnul Barna, ci Barna din momentul în care a început să mintă. Dacă acel om, despre care zice el că a luat sacul, este șoferul meu, atunci eu îmi dau demisia din toate funcțiile publice. Dar, dacă nu este, Barna pleacă din toate funcțiile publice pe care le are? Așa… în România asta fraieră, el consideră că suntem toți fraieri și trebuie să se urce cu picioarele pe noi?”, a declarat Daniel Tudorache.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *