sâmbătă, noiembrie 28

Umilință. Cioloș îi dă cu FLIT lui Marcel Ciolacu

Preşedintele PLUS Dacian Cioloş a afirmat că nu îl interesează ce crede PSD şi Marcel Ciolacu, pentru că nu are niciun gând să colaboreze cu acest partid care a făcut atât de mult rău României. El a mai spus că Alianţa USR-PLUS nu are nevoie de PSD. În replică, Marcel Ciolacu a precizat că fostul prim-ministru tehnocrat s-a grăbit să comenteze un fake news. Liderul social-democraţilor i-a mai transmis lui Cioloş: „Staţi liniştit! Am spus că PSD va câştiga alegerile şi va desemna premierul”. Reacţiile celor doi vin în contextul în care Ciolacu a spus că social-democraţii vor câştiga alegerile şi sunt dispuşi să discute cu alte partide și nu a exclus sustinerea lui Dacian Ciolos pentru functia de premier.

„Înţeleg că există interpretări cum că domnul Ciolacu a zis că nu exclude un vot în viitorul Parlament pentru un guvern condus de mine. Răspunsul meu e simplu. Nu mă interesează părerea PSD şi a domnului Ciolacu, pentru că nu avem niciun gând de a colabora politic cu acest partid care a făcut atât de mult rău României. Şi, ca să fie clar, nici nu vom avea nevoie de PSD”, a scris Dacian Cioloş miercuri pe Facebook.

loading...

Ciolacu i-a spus lui Cioloş că PSD va fi câştigător în alegeri şi va desemna şeful Executivului. „Că alţii s-au grăbit să vă vândă iluzia unei funcţii de premier, asta vă priveşte numai pe dumneavoastră”, i-a mai transmis liderul PSD.

„Domnule Cioloş, văd că v-aţi repezit să comentaţi un fake news… Staţi liniştit! Am spus că PSD va câştiga alegerile şi va desemna premierul. Că alţii s-au grăbit să vă vândă iluzia unei funcţii de premier, asta vă priveşte numai pe dumneavoastră”, a precizat Marcel Ciolacu miercuri pe reţeaua de socializare.

loading...

Preşedintele social-democraţilor a explicat că PSD va fi câştigător la alegerile din 6 decembrie şi vor negocia cu toate partidele, mai puţin cu PNL, pentru a obţine majoritate în noul Parlament, dacă situaţia o va impune.

Deputatul USR Ionuţ Moşteanu a declarat că USR-PLUS intră în alegerile parlamentare cu dorinţa de a da premierul în viitorul Executiv. EL a precizat că Dacian Cioloş este, conform protocolul vechi de alianţă între USR şi PLUS, persoana desemnată pentru a fi premier şi acesta ar fi omul mai mult decât potrivit pentru a conduce viitorul Guvern.
În schimb, preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că prima sa opţiune de premier rămâne liderul PNL Ludovic Orban.

 

loading...

1 Comment

  • rotaru stefan

    Ciolacule fiti-ar tresele ale dracului eu cand ti-am dat flit au sarit securistii pe mine , acum ce zici ? pana si balbaitul de Julienne te trimite dupa tigari , locul tau este la gunoi vezi ca face Prigoana angajari !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *