luni, octombrie 26

Un candidat PNL vorbește despre unde și-a făcut NEVOILE premierul Orban

Adin Boboc, candidatul liberal la Primăria Ianca (județul Brăila), a avut o replică neașteptată miercuri în timpul unui eveniment de campanie la care a participat și premierul Ludovic Orban.

Candidatul PNL i-a anunțat pe participanți că a avut emoții la vizita premierului pentru că în localitate nu există nici o toaletă publică, potrivit DeBraila.ro. La evenimentul electoral organizat in fata Casei de Cultura din Ianca au participat aproximativ 100 de persoane.

loading...

„L-am asteptat pe domnul prim-ministru. A venit exact cand trebuia, am discutat cu dumnealui si de luni o sa-i intorc vizita. O sa fiu la Bucuresti, o luna-doua, pana o sa imi dea bani pentru localitatea asta. Este doar singura modalitate prin care pot sa-l oblig sa garanteze pentru mine. Am nevoie de bani pentru aceasta localitate. Proiecte? Le stiti, le-am discutat… Prioritar pentru mine este accesul la reteau de gaze. Din punctul meu de vedere, nu se poate sa nu avem gaze. Acest lucru este posibil si domnul prim-ministru va garanta chestia aceasta, ca lucrul este posibil si in urmatorii 2-3 ani vom avea gaze pe fiecare strada si in fiecare localitate.

Meritam asta! Al doilea subiect si a doua prioritate a mea este faptul ca tinerii au fost neglijati. De ce? Pentru ca nu a existat interes. Al treilea subiect si imi pare rau domnule prim-ministru ca trebuie sa… Am avut emotii… Am avut emotii pentru ca vine primul-ministru la Ianca si nu avem o toaleta la care sa aiba acces. Am avut emotii ca nu avem o toaleta in targ. Noroc ca si-a facut nevoile la Sutu! Imi pare rau ca trebuie sa fac dintr-o toaleta publica un subiect”, a declarat Boboc.

loading...
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *