joi, octombrie 29

Un fost premier speră ca presedintele Iohannis sa fie „sanctionat in cartile de istorie”

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, miercuri, la Palatul Cotroceni, despre diferenta dintre abordarea politica si cea a autoritatilor, legata de combaterea pandemiei COVID-19. Adrian Nastase isi manifesta speranta ca presedintele Iohannis va fi „sanctionat in cartile de istorie” dupa ce a spus va „sanatatea publica este amenintata de COVID-19, iar politica romaneasca este amenintata de PSD”.

„Iohannis a tinut o noua conferinta de presa. In situatia dramatica in care a ajuns Romania, cu aproape 3000 de imbolnaviri zilnice, in parte generate de incapatinarea sa si a guvernului de a desfasura, cu orice pret, alegeri locale si de a deschide anul scolar (ca argument pentru tinerea alegerilor locale), Iohannis a dat, ieri, la televizor, tot felul de sfaturi parintesti, subliniind de nenumarate ori ca in perioada urmatoare trbuie sa actionam cu totii, „impreuna” pentru a opri epidemia.

loading...

„Impreuna” dar, din nou, anunta Iohannis, fara PSD. El incearca sa disocieze intre PSD – care este „rau”, „toxic”, „nociv”, „conservator” – si votantii sai – care sunt oarecum ok. Probabil ca Iohannis nu pricepe ca treimea alegatorilor care au votat PSD sunt de acord, in principiu, cu politicile acestuia, cu masurile propuse sau intreprinse.

Incercarea celui care, in fapt, este seful PNL si purtatorul sau de cuvant, de a obtine si „parlamentul sau”, „calcand peste cadavre”, fara a tine seama de nevoia de concertare politica inclusiv cu opozitia, va fi, in final, sper, sanctionata la vot dar si in cartile de istorie”, a scris Nastase pe blogul lui.

loading...
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *