joi, octombrie 29

Un liberal cere public Parchetelor să înceapă ARESTĂRILE. Aici s-a ajuns

PNL cere cătușe. Așa vor liberalii să guverneze și probabil că în lipsa opoziției chiar o vor face pentru mult timp. Interesant este că se dau directive procurorilor. Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a vorbit, joi, despre trezirea Parchetelor și începerea arestărilor. ”Să se uite pe plângerile care sunt făcute și pe sesizările cetățenilor și să iasă din vacanță”.

”În mod normal, în democrație, hoții stau la pușcărie. În România, e democrație. Dar o parte din hoți nu stau la pușcărie, stau în funcții publice, pentru că au fost aleși la un moment dat. Eu cred că este important ca lucrurile să fie extrem de clar înțelese și extrem de bine așezate. Ca oamenii să își recâștige încrederea în clasa politică și în politicieni.

loading...

În momentul în care cineva jefuiește bugetul public, în momentul când cineva nu realizează chestiuni esențiale și fuge de investiții, în momentul în care cineva este dovedit că a furat, că a gestionat prost, că a redirecționat bani spre firme de casă, locul lui nu poate fi decât în pușcărie!

În România, situația este ușor ciudată iar în momentul ăsta observ o timorare și o spun extrem de clar, știind că suntem pe live, pe Facebook și va crea o știre națională, observ o timorare nepermisă din partea Parchetelor la adresa clasei politice și administrative din România.

loading...

Eu sunt un om corect, un om care în astfel de situații nu se uită la culoarea politică, nici la șireturile domnului și nici la buretele (de pe microfon, n.red.). Observ o timorare a Parchetelor în ceea ce înseamnă clasa politică și îi invit să se uite pe plângerile care sunt făcute și pe sesizările cetățenilor și să iasă din vacanță”, a declarat Rareș Bogdan.

 

loading...

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *