miercuri, octombrie 21

Val de reacții NEGATIVE după declarația lui Iohannis. M. Curea: Bine că nu are copii

Preşedintele Klaus Iohannis este un om care vorbește foarte prost. Asta pe lângă faptul că nu știe să se exprime corect în română. El a facut, miercuri, o declarație inacceptabilă pentru un om. Klaus Iohannis a spus că este convins că copiii se vor obişnui foarte repede să poarte masca la şcoală şi a afirmat că aceştia se obişnuiesc foarte repede chiar şi cu lucruri mai puţin plăcute.

Întrebat într-o conferinţă de presă la Palatul Cotroceni dacă este de părere că copiii se vor descurca cu masca pe care trebuie să o poarte obligatoriu la şcoală, Iohannis a spus: “Sunt convins că se vor obişnui foarte repede. Copiii se obişnuiesc repede, chiar şi cu lucruri mai puţin plăcute”, potrivit Agerpres.

loading...

”Bine că nu are copii!
Klaus Iohannis:  ”Copiii se obișnuiesc repede chiar cu lucruri mai puțin plăcute”.
Chiar mai poate exista cineva care să creadă că omul ăsta este întreg la cap?”, a scris jurnalistul Mirel Curea pe pagina de socializare.

”*Se impune obligativitatea CONTROLULUI PSIHIATRIC la preluarea unei funcții de conducere. Nu poți lăsa destinul unei națiuni pe mâna unor iresponsabili.

loading...

*Doamne ferește!!!! Adversarii politici ar putea alătura acest citat unor imagini cu copii flamanzi/abuzați/goi. Ar putea.

*In viata, fiecare om cauta sa-si depaseasca conditia! Dar ce ne facem cu cei depasiti de conditie?! Specimenul asta este un fenomen al cinismului! Un fenomen patologic!

*Specialistii din medicina trebuiau de ani de zile sa intervină în fața tuturor derapajelor ce le-a făptuit!

*Cu siguranta omul acesta este bolnav de putere, pentru el nu contează copiii nu contează pensionarii nu contează nimic doar EL”. Acestea sunt doar câteva reacții culese de pe paginile de socializare. Dar despre declarația făcută tot în conferința de miercuri ce spuneti? Klaus Iohannis: “Suntem oamenii de pe pământ” .

Iohannis: “Suntem oamenii de pe pământ” Mai frate, ăsta fumeaza, bea, vâră pe vena? Cum adica “oamenii de pe pământ”? Unde mai avem oameni?

Publicată de Adrian Calin pe Miercuri, 9 septembrie 2020

 

loading...

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *