vineri, octombrie 23

Val Vâlcu și Bogdan Chirieac, despre TICĂLOȘIA de la Sectorul 1

Bogdan Chirieac a comentat situaţia de la Sectorul 1, apreciind faptul că deşi toate probele prezentate în mass-media în ultimele zile arată că lucrurile nu au fost deloc în regulă cu voturile, nu se va întâmpla nimic.

„Adevărul s-a aflat pentru cei care doresc adevărul, atunci când s-au difuzat acele imagini (n.r. – cu persoanele care umblă în camera în care se află buletinele de vot de la Sectorul 1). Când am auzit şi declaraţiile doamnei Clotilde Armand (n.r. – cea care spunea că ei i s-a transmis că nu funcţionează camerele video din acea încăpere), totul a devenit foarte clar. Deci, pur şi simplu, am asistat la fraudarea alegerilor într-un sector important din capitala României. Acesta este adevărul. Mai departe, nu se va mai întâmpla nimic”, a declarat, într-o intervenţie telefonică la România TV, analistul politic.

loading...

Jurnalistul Val Vâlcu a reacţionat, duminică, după decizia Biroului Electoral Municipal de la Sectorul 1.

Iniţial, Clotilde Armand a făcut acuze de fraudare a alegerilor la Sectorul 1 şi a cerut renumărarea voturilor. Ulterior, însă, aceasta a afirmat că nu mai este nevoie de aşa ceva şi chiar a criticat cererea făcută de PSD şi Dan Tudorache în acest sens.

loading...

Biroul Electoral Municipal al Sectorului 1 a decis, se pare, să nu renumere voturile şi să o declare pe Clotilde Armand câştigătoarea scaunului de primar.

„Asta era proba supremă pe care voiam să o invoc şi să spun că nu înţeleg de ce se refuză cu îndârjire renumărarea voturilor. Ar fi durat mai puţin decât aceste litigii, soluţionări, nu mai vorbim de un eventual proces penal. Doamna Clotilde intră în mandat cu aceste îndoieli. De ce nu a dorit renumărarea voturilor?”, a declarat Val Vâlcu la România TV.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *