joi, octombrie 29

Viceprimarul lui Nicușor Dan amenință cu PROCURORII

Vlad Voiculescu, viitor viceprimar al Capitalei, le-a transmis, luni, intr-o conferinta de presa, primarilr de sectoare care au reusit sa fie realesi ca „bairamul s-a terminat”. „Nu va exista niciun caz in care un caz de coruptie gasit intr-unul dintre spitale, intr-una dintre scoli, intr-una dintre gradinite, in orice alta institutie a primariei Bucuresti si, presupunerea mea este ca si a primariilor de sectoare, va merge catre parchet”, a declarat Voiculescu, potrivit aktual24.ro.

„Celor cativa primari de la alte partide – dl Negoita, dl Baluta, dl Piedone – le transmit ca banchetul s-a terminat, bairamul s-a terminat. Chiar daca vor reusi sa faca majoritati, ceea ce nu le doresc si nu le doresc bucurestenilor, in consiliul local, nu vor avea o primarie generala si in general nu vor avea partenerii pe care i-au avut in vremea de trista amintire a PSD. Bairamul s-a terminat, furtul din banul public s-a terminat. La fel, daca stiu ca sunt corupti, mai bine sa plece singuri. Nu va exista niciun caz in care un caz de coruptie gasit intr-unul dintre spitale, intr-una dintre scoli, intr-una dintre gradinite, in orice alta institutie a primariei Bucuresti si presupunerea mea este ca si a primariilor de sectoare va merge catre parchet”, a spus Voiculescu.

loading...

„Celor care ne-au votat le spunem ca nu ne vom bate joc de increderea lor si ca ii asteptam alaturi de noi. Un partid democratic e atat de bun cum e media membrilor sai. Daca sunteti oameni buni, oameni cinstiti, care vor sa schimbe lucrurile in tara, veniti alaturi de noi.

Nu o sa ne batem joc de voturile dvs., nici in felul in care actionam, nici in felul in care interactionam cu celelalte partide. Celor de la PNL Bucuresti le spun ca au in noi un partener loial atat timp cat respectam principiile despre care am mai discutat si la cre tin cu adevarat.

loading...

Celor din primarie, mai ales din domeniile sanatate si educatie de care ma voi ocupa direct, le transmit ca daca sunt oameni cinstiti si vor sa faca treaba in continuare n-au nimic a se teme. Daca sunt corupti, ar trebui sa plece acum. Daca au savarsit vreun act de coruptie in ultimii ani, ar trebui sa plece acum. Daca au colegi corupti, o sa trebuiasca sa spuna lucrul asta.

Celor din spitale, medicilor care poate au fost mintiti ca se intentioneaza privatizarea spitalelor de stat sau inchiderea unor spitale, sau impiedicarea in orice fel a performantei, le spun sa nu asculte aceste lucruri, le spun ca nu e cazul. N-au nimic a se teme, din contra. O sa incurajam performanta la orice nivel, indiferent de preferintele politice”, a mai spus Voiculescu.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *