sâmbătă, octombrie 31

VICTORIA care anunță războiul între USR și PNL. Declarația ZILEI

Liderul USR-PLUS, Dan Barna, și-a felicitat colegii pentru victoria obținută la alegerile locale. Acesta l-a felicitat pe Nicușor Dan și nu a pomenit nici măcat în treacă PNL. La ora actuală, USR se pozitioneaza ca forta politica rivala PNL.

„Rezultatele din această seară arată că în România începe revoluția bunei guvernări. Arată că USR-PLUS își respectă angajamentul față de români și că suntem o alternativă la partidele politice. Forța care luptă cu pesedismul e USR-PLUS. Îi felicit pe toți din USR – PLUS pentru rezultatele foarte bune. Nicușor Dan a reușit să o înlăture pe Gabriela Firea ”, a declarat liderul USR-PLUS, Dan Barna. De cealaltă parte, președintele PNL Ludovic Orban exultă după scorul obținut de partidul său la alegerile locale și consideră că liberalii au avut parte de victorie.

loading...

„Pentru noi este un rezultat istoric. După 30 de ani, PNL înregistrează o victorie clară în alegerile locale și pentru prima oară PNL bate PSD fără drept de apel. Suntem la a treia victorie în alegeri. Am câștigat europarlamentarele, am câștigat prezidențialele, azi reușim câștigarea alegerilor locale. Aceste victorii nu ne determină să ne bucurăm în mod excesiv. Oamenii ne-au votat pentru programele de dezvoltare cu care ne-am prezentat, pentru calitatea candidaților și ca să îmbunătățim viața în fiecare comunitate locală. Ca premier, garantez susținerea pentru toate programele serioase care duc la creșterea calității vieții”, a spus Ludovic Orban.

Cât despre victoria lui Nicușor Dan, premierul a declarat: „Mă bucur enorm că am eliberat Bucureștiul. Este o victorie pe care foarte puțini o așteptau. Este o victorie clară care nu lasă loc de comentarii. Bucureștenii și-au dorit o schimbare, și-au dorit să elibereze Bucureștiul de caracatița PSD, care a sufocat Capitala. Victoria lui Nicusor Dan este rezultatul efortului depus de Nicușor Dan vreme de cel puțin 12 ani, a unei dedicări față de public și a unui program prezentat în mod onest. Victoria din București este și rezultatul faptului că noi ca PNL, deși avem valori în partid am preferat să ne unim și să sprijinim un candidat”.

loading...
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *