marți, octombrie 27

VICTORIE in INSTANTA pentru Liviu Dragnea

Judecătoria Sectorului 5 i-a dat câștig de cauză lui Liviu Dragnea în procesul intentat de acesta Penitenciarului Rahova, după interdicția de a mai munci la garaj. Instanța a desființat decizia de sancționare și a constatat că „persoanei condamnate i-a fost îngrădit dreptul la muncă reglementat de dispoziţiile art. 78 din Legea nr. 254/2013, în perioada 02.07.2020-15.09.2020.” Decizia nu este definitivă.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a depus, pe 27 august, două acțiuni la Judecătoria Sectorului 5 prin care contestă interdicţia dreptului de a mai munci la atelierul penitenciarului Rahova, primită după interviul acordat postului de televiziune Realitatea PLUS.

loading...

Audiat prin videoconferință, fostul lider social democrat a susținut că nu știa de la început că acea conversație pe Skype cu fosta sa consilieră, actual jurnalist Realitatea PLUS, Anca Alexandrescu va fi difuzată și că ulterior a fost informat. Mai mult, Dragnea susține că la discuție a asistat și partenera sa de viață, Irina Tănase, care era îmbrăcată în pijamale. În timpul videoconferinței, fostul șef PSD a purtat masca sub nas.

Ce mai  spune Flavia Teodosiu, avocata acestuia

loading...

Avocata lui Liviu Dragnea declara săptămâna trecută că fostul lider PSD suferă de multiple hernii ale coloanei vertebrale și că i se refuză un control de specialitate într-un spital din afara Penitenciarului Rahova.

Aceasta a subliniat că, deși are problemele de sănătate menționate anterior, clientul ei continuă să facă demersuri pentru a fi scos la muncă.

„În data de 25 iunie, după această convorbire online pe care acesta a avut-o şi care a fost făcută publică i s-a comunicat că nu va mai fi scos la muncă, fără însă a I se da o explicaţie în acest sens, situaţie care se menţine din păcate şi astăzi.

Explicaţiile au venit după câteva zile când acestuia I s-a spus că penitenciarul s-a autosesizat cu privire la convorbirea online şi că a fost declanşată o anchetă care va stabili dacă acesta a încălcat regulamentul sau nu”, a spus avocata.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *